Redactie
Redactie Sterrenbeelden 25 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de gelukkigste sterrenbeelden van 2023 – zit jij erbij?

Hoe het jaar gaat verlopen, is lastig te voorspellen. Wij laten ons altijd inspireren door de sterren en zo hebben we ook gekeken naar de sterrenbeelden die het meeste geluk ervaren in 2023. Wordt dit jou jaar?  Of moet je je voorbereiden op onverwachte gebeurtenissen.

Wij hebben alle sterrenbeelden op een rijtje gezet, van meest tot minst gelukkigst.

Boogschutter

Boogschutter het is tijd om te stoppen met zo voorzichtig te zijn en er vol voor te gaan. Je bent nou eenmaal geboren met een honger voor avontuur en reizen. Doordat Jupiter over jou waakt, hoef jij je dan ook geen zorgen te maken dit jaar. Jij komt op beide benen terecht.

Weegschaal

Weegschaal heeft erg veel geluk als het aankomt op door welke planeet zij geregeerd worden. Venus is één van de meest veelbelovende planeten voor geluk in de liefde en schoonheid, dat belooft wat. Dit jaar hoef jij je geen zorgen te maken en grote uitdagingen worden allemaal overwonnen.

Leeuw

Een Leeuw is altijd in voor een challenge. Niks weerhoudt ze ervan om hun doel te bereiken en jij hoeft je dit jaar dus nergens zorgen om te maken. Uitdagingen komen op je pad, maar je hebt geluk want je overwint ze allemaal.

Stier

Ook de stier wordt geregeerd door Venus. Jouw wensen voor materiële dingen en meer luxe in het leven, zullen ook dit jaar weer worden vervuld. Je hebt misschien pech in de liefde, maar op andere vlakken, carrière bijvoorbeeld, ga je als een speer!

Vissen

Het begin van het jaar begon wat moeilijker, maar je hebt geluk. Je kan door alle moeilijkheden de positiviteit inzien. Jouw jaar wordt door niemand verpest.

Ram

Ram is een sterrenbeeld die niet zo maar iemand tegen zich laat keren. Met Jupiter die over je waakt, is dit het jaar om risico’s te nemen. Ga je dromen achter na en neem de stappen om dromen waar te maken.

Waterman

Dit jaar kan voor jou nog wel een mix worden. Je weigert om mee te gaan in de misère om zo moeilijke momenten te voorkomen. In plaats van je mee te laten sleuren in moeilijkheden van het heden, focus jij je liever op de toekomst.

Maagd

Een Maagd staat bekend als een perfectionist. Je wil dan ook niets anders dan het beste, ook al gaat het soms niet zoals jij wilt, je weigert om de hoop op te geven.

Tweeling

Je bent geneigd om iets groots te doen op werk, maar dit is niet het beste moment. Het is aan te raden om bepaalde carrière keuzes nog even uit te stellen.

Steenbok

Je bent van nature een harde werker, maar geluk is dit jaar helaas niet jouw beste vriend. Accepteer dat het soms niet mee zit, dan kabbelt alles rustig voort dit jaar. Eigenlijk is dat ook wel prima. Met tevredenheid, weinig verandering of rare fratsen kom je dit jaar prima door.

Kreeft

Geluk staat dit jaar helaas niet aan jouw kant, maar jouw emotionele maar wantrouwen kant heeft jou geleerd dat je niet op anderen moet vertrouwen. Onthoud wel dat het geen schande is om soms op anderen te leunen wanneer je hulp nodig hebt.

Schorpioen

Blijf vooral ademen. Je bent het beu om je telkens zo gespannen te voelen, onthoud dus om je rustig te houden. Het komt uiteindelijk allemaal goed en dat kan soms wat langer duren dan dat je wil. Geduld is niet het sterkste punt van de Schorpioen, je bent enorm dedicated en als je iets wilt, dan ga je tot het uiterste om dit doel te bereiken.

Deze edelstenen en sterrenbeelden zijn een regelrechte match