Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 5 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze drie sterrenbeelden houden het meest van slapen

De dagen worden kouder en vooral een stuk korter en daardoor dus ook donkerder. Ben jij moe, maar val je juist helemaal niet in slaap? Déze sterrenbeelden hebben daar in elk geval geen last van.

Deze drie sterrenbeelden hebben totaal geen moeite om in slaap te komen

Waar de één het lastig heeft om in slaap te komen, heeft de ander dat totaal niet. Oneerlijk? Ja, zo voelt het af en toe wel. Helemaal als jij een partner hebt die binnen twee minuten ligt te snurken, terwijl jij nog een twee uur naar het plafond ligt te turen. Maar het heeft blijkbaar dus óók te maken met je sterrenbeeld.

Stier

Een Stier houdt van kwaliteit en dus ook van een goeie nachtrust. Een paar uurtjes in dromenland werkt niet voor jou en je moet ook een comfortabele plek hebben. Je wil dan ook het beste matras en het beste kussen, anders lig je niet lekker. Je ligt dan ook graag in bed, ook als je niet per sé hoeft te slapen.

Kreeft

Een Kreeft is gevoelig en heeft daarom ook rust nodig om even op te laden. Het is dus niet alleen lekker, die hoeveelheid slaap, maar ooknodig. Je zorgt altijd voor de mensen om je heen maar af en toe heb je zelf ook extra zorg nodig. Ben je overprikkeld? Voel je dan niet schuldig als je even een extra powernap doet om weer energie te krijgen.

Vissen

Vissen zijn echte sponzen: ze zuigen alles van iedereen in hen op. Emoties, gevoel, woorden.. dat is af en toe lastig bij je te dragen omdat het kan voelen alsof de wereld op je schouders ligt. Daarom is het goed om juist extra slaap te pakken en dat lukt je dan ook prima. Als je eenmaal in bed ligt ben je zo weg, je moet echt even uitrusten.

Beter slapen door een krekel na te doen? Duizenden TikTokkers zweren erbij