Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 7 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

De jarige Amalia is een Boogschutter: wat zegt dat over haar?

Prinses Amalia is vandaag jarig en ze mag twintig kaarsjes uitblazen. Geen tiener meer dus. En als je jarig bent op 7 december dan ben je een Boogschutter, astrologisch gezien. Maar wat zegt dat over een persoon? En nog belangrijker.. wat zegt dat over onze toekomstige koningin?

Amalia is jarig

De kroonprinses viert vandaag haar verjaardag en ter ere van deze speciale dag zijn er weer nieuwe portretten van haar vrijgegeven. Ze krijgt een steeds serieuzere rol binnen het koningshuis en daarom kijken we vandaag naar haar sterrenbeeld. Da’s Boogschutter – wat zegt dat eigenlijk over haar? En past dat wel bij haar toekomstige functie?

1. Ze zijn optimistisch

Boogschutters worden vaak gezien als optimistisch en positief ingesteld. Ze hebben een natuurlijke neiging om naar de zonnige kant van het leven te kijken.

2. En ook avontuurlijk

Mensen geboren onder het teken Boogschutter zouden vaak houden van avontuur en nieuwe ervaringen. Ze zijn vaak geïnteresseerd in het verkennen van verschillende ideeën en culturen.

3. Ze zijn ook heel eerlijk

Boogschutters staan bekend om hun directe en eerlijke communicatiestijl. Ze hebben de neiging om de waarheid hoog in het vaandel te houden.

4. En als laatste.. ze zijn graag onafhankelijk

Boogschutters kunnen een sterke behoefte aan onafhankelijkheid hebben en houden ervan om hun eigen weg te gaan. Ze kunnen het moeilijk vinden om beperkt te worden door anderen.

Wat zegt dat over Amalia?

Als je naar deze eigenschappen kijkt, dan lijkt dat eigenlijk een heel goed sterrenbeeld voor een koningin. Ze zal zeggen waar het op staat, ze houdt altijd de goede moed erin. Wel kan het avontuurlijke haar in de weg gaan staan, want als koningin kan je niet gaan en staan waar je wil. Je moet altijd rekening houden met regeltjes en het is (helaas) ook niet altijd veilig om ergens alleen heen te gaan. Ook vinden Boogschutters het moeilijk om beperkt te worden, da’s ook niet heel gunstig als je geboren wordt in een koninklijk gezin. Want die mogen heel veel ook niet.. denk aan het hebben van een openbaar social media-account. Maar.. we mogen niet vergeten dat ze ‘t verder niet verkeerd heeft. We geloven er wel in, Amalia als koningin. Nog ff wachten.

TikTok Wrapped: dit waren de grootste beautytrends van 2023