Redactie
Redactie Sterrenbeelden 8 apr 2023
Leestijd: 4 minuten

Aha – zoveel kinderen krijg jij dus, volgens je sterrenbeeld

Hoeveel kinderen jij zult krijgen, is van veel factoren afhankelijk. Naast vruchtbaarheid, spelen ook allerlei praktische zaken natuurlijke een grote rol. Als het aan astroloog Skye Alexander ligt, heeft jouw sterrenbeeld hier ook het een en ander over te zeggen. Of we het heel serieus moeten nemen, is nog maar de vraag, maar interessant vinden wij het in ieder geval.

Astroloog Skye Alexander, auteur van Magickal Astrology, deelt zijn kennis en ervaring en voorspelt hoeveel kinderen jij zult krijgen op basis van jouw sterrenbeeld.

Laat je sterrenbeeld spreken

Hoewel wij normaliter groot fan zijn van de wetenschap, kunnen wij af en toe best nieuwsgierig zijn naar wat de sterren allemaal te beloven hebben.

Kreeft

Wanneer je aan kreeften denkt, denk je aan het familieleven. Dit sterrenbeeld wordt namelijk geassocieerd met een hecht gezin. Kreeften gaan helemaal op in hun vader- en moederrol en zullen er alles aan doen om een warm thuisgevoel te creëren voor hun kids. Volgens de sterren zullen kreeften waarschijnlijk twee kinderen krijgen, waardoor ze veel balans, rust en harmonie kunnen behouden thuis.

Stier

Stieren zijn dol op kinderen, en hebben dan ook graag een groot gezin. “Hoe meer, hoe beter” zal het motto van een stier zijn wanneer het om gezinsuitbreiding zal gaan. Stieren staan daarnaast bekend om hun vrijgevige karakter. Of ze nu drie, vier, of zeven kinderen zullen krijgen: hun kroost zal niets te kort komen. Dit sterrenbeeld zal juist voor moeten waken dat ze hun kids niet té veel verwennen. Een tikkeltje discipline kan namelijk geen kwaad op zijn tijd.

Leeuw

Leeuwen shinen graag. Ze staan het liefst in het middelpunt van de belangstelling, en zijn niet vies van wat aandacht. Dit sterrenbeeld zal dan ook prachtige kinderen krijgen. De sterren voorspellen dat leeuwen twee tot vier prachtige kinderen zullen krijgen, die -net als hun ouders, natuurlijk zullen uitblinken in alles wat zij doen.

Ram

Rammen omarmen hun inner child, oftewel: ze blijven lang jeugdig en zullen niet snel ‘volwassen’ worden. Ze zijn enorm gepassioneerd over het ouderschap, en willen het graag heel goed doen. Het liefst hebben ze drie kinderen of meer, maar vaak zullen ze aan twee kinderen al hun handen vol hebben.

Steenbokken

Steenbokken hebben extreem goede management skills, en houden van structuur. Steenbokken zullen hun hand niet omdraaien voor drie kinderen (of meer) en zullen met gemak een druk huishouden kunnen runnen. “Ze willen ervoor zorgen dat de familienaam en bloedlijn blijven bestaan” zegt astroloog Alexander.

Boogschutters

Boogschutters houden van vrijheid en avontuur. Zij zullen lang twijfelen of zij kinderen willen, maar zullen uiteindelijk een liefdevol gezin starten. Aangezien ze veel waarde hechten aan hun eigen vrijheid, zullen zij niet heel veel kinderen nemen. Eén of twee kinderen zijn genoeg voor boogschutters. Daarbij zullen zij hun kinderen al op jonge leeftijd meenemen op verre reizen, om hen veel van de wereld te laten zien.

Weegschaal

Weegschalen houden van rust en orde. Niet bepaald kernwaarden die geassocieerd worden met een groot gezin. Waarschijnlijk zullen weegschalen uit één of twee kinderen dan ook meer dan genoeg voldoening halen.

Tweeling

Tweelingen zijn geboren leraren, dus ze zullen graag advies delen met hun kinderen. Tweelingen zullen er alles aan doen om geweldige rolmodellen te zijn. “Ze staan ​​altijd klaar om hun kinderen te helpen met huiswerk of om spelletjes te spelen die het leren stimuleren”, zegt Alexander. Het liefst hebben zij dan ook twee tot drie kinderen, om hun wijsheden aan door te geven.

Schorpioen

Schorpioenen houden van hun privacy. Ze zullen hun rust en privéleven dan ook waarborgen, en zullen waarschijnlijk de voorkeur geven aan een klein gezin. Grote kans dat schorpioenen niet meer dan één zoon of dochter zullen krijgen. “Ze willen zo weinig mogelijk onzekerheden” laat Alexander weten.

Maagd

Over het algemeen zijn maagden behoorlijk perfectionistisch. Ze zijn harde werkers, en zullen naast een glansrijke carrière genoeg tijd vrij maken voor hun kids. Grote kans dat maagden niet meer dan twee kinderen zullen krijgen. Maagden zullen volgens Alexander dan misschien niet veel kinderen krijgen, ze zullen dan wel zeker fantastische ouders zijn. Kinderen van maagden zullen niets te kort komen.

Vissen

Vissen staan bekend om hun gevoeligheid. Daardoor kunnen zij snel overprikkeld raken, en afgeleid worden door allerlei geluiden in huis. Ook hebben vissen veel behoefte om tijd met zichzelf door te brengen. Het liefst in hun uppie, waardoor ze lekker kunnen dagdromen. Grote kans dat vissen dan ook niet meer dan één kind zullen nemen.

Waterman

Veel watermannen zullen in eerste instantie geen kinderen willen. Het is niet dat ze niet van kinderen houden – in tegendeel zelfs. Maar watermannen zijn ook enorm zelfstandig en graag alleen. Het zijn harde werkers, en geven hun carrière en eigen doelen niet zomaar op. Ook watermannen zullen dus waarschijnlijk één zoon of dochter krijgen.

Welke iconische tv-moeder ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?