Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 23 feb 2022
Leestijd: 4 minuten

In maart op Netflix: lijst met nieuwe series, films en seizoenen

Februari is bijna afgelopen en we zijn door al onze films en series heen. Gelukkig heeft Netflix heeft heel wat voor ons in petto! De streamingdienst komt namelijk met een hele lijst nieuwe pareltjes en wij kunnen niet wachten.

Wij zetten ze op een rijtje.

Nieuw op Netflix in maart 2022

De lockdown komt hopelijk tot een definitief einde en ook wordt het weer lente! Reden genoeg om lekker naar buiten te gaan. Maar mocht er weer een storm opwaaien (kan zomaar), of mocht je even een avond geen plannen hebben dan is er genoeg te zien op Netflix.

Ritmo salvaje

Deze Colombiaanse serie uit 2022 is voor de liefhebbers van films als Step Up en Work It. Twee dansers met tegenovergestelde werelden botsen op en naast de dansvloer met elkaar, omdat hun ambities om te slagen ervoor zorgen dat ze op een verraderlijk pad terecht komen. De serie bestaat nu nog uit 1 seizoen met 6 afleveringen, top om op een zaterdag te bingen dus. De drama serie Ritmo Salvaje is vanaf 2 maart op Netflix te zien!

The Weekend Away

In deze Amerikaanse film uit 2022 speelt Leighton Meester de hoofdrol. Je kent haar vast als de iconische Blair Waldorf uit Gossip Girl. Beth en Kate zijn twee beste vriendinnen die een weekendje weg gaan naar Kroatië. Het gaat helemaal mis wanneer Kate levenloos teruggevonden wordt. Op een gruwelijke manier ook, want ze is vermoord. Beth wordt verdacht van de moord op haar beste vriendin en probeert haar naam te zuiveren en achter de waarheid te komen. Al haar inspanningen zorgen ervoor dat haar pijnlijke geheim boven water komt. De thriller The Weekend Away is vanaf 3 maart op Netflix te zien!

Byron Baes

Van reality kunnen we nooit genoeg krijgen, Byron Baes kunnen we dan zeker ook niet van onze kijklijst missen. In deze serie volgen we Australische influencers die naar Byron Bay komen voor de prachtige stranden, voor de coole en creatieve sfeer en om zichzelf te ontwikkelen. Volg de levens van een vriendengroep vol met liefde en drama. De realityserie Byron Baes is vanaf 9 maart op Netflix te zien!

Like a Boss

In deze Amerikaanse film uit 2020 hebben vriendinnen Mia en Mel een cosmeticabedrijf wat niet zo goed loopt. Ze zitten flink in de schulden en krijgen dan een aanbod van cosmeticagigant Claire Luna die de zaak wil overkopen. Door de schulden komt dit aanbod best goed van pas. Wel komt de levenslange vriendschap van Mia en Mel hierdoor onder druk te staan. De komediefilm Like a Boss is vanaf 10 maart op Netflix te zien!

The Blacklist

Van deze Amerikaanse misdaadserie zijn al 7 seizoenen en straks is seizoen 8 ook eindelijk op Netflix te zien. In The Blacklist is Raymond “Red” Reddington een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Dan geeft hij zich op een dag ineens aan bij de FBI. Hij zegt dat iedereen waarmee hij ooit heeft gewerkt en die op zijn zwarte lijst staan wil aangeven. Hij wil dit alleen doen als hij mag samenwerken met FBI-agent Elizabeth Keen, waarmee hij totaal geen klik heeft.
Het nieuwe seizoen van The Blacklist is vanaf 13 maart op Netflix te zien!

Young, Famous & African

Naast Byron Baes komt er nog een nieuwe realityserie op Netflix. Deze gaat over beroemde en welvarende sterren die werken, feesten, relaxen, flirten, ruziën en drama veroorzaken in Johannesburg, Zuid-Afrika. De realityserie Young, Famous & African is vanaf 9 maart op Netflix te zien!

Bridgerton

Deze dramaserie is een grote hit: seizoen 1 stond wekenlang op nummer één en we kunnen dan ook niet wachten op het vervolg. De serie volgt de acht kinderen van de machtige Bridgerton-familie, terwijl de stad te maken krijgt met het high society schandaalblad. Het blad wordt geschreven door Lady Whistledown, maar wie zit achter het blad? Het is een serie vol drama en romantiek. Het nieuwe seizoen van Bridgerton is vanaf 25 maart op Netflix te zien!

OMG! Videoland verrast ons met twee seizoenen van The Bachelor USA