Redactie
Redactie Life 23 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Goals! Doe de quiz en kom erachter welke McDonald’s snack jij bent want dat heb je altijd al willen weten

Het liefst lunch je elke dag bij McDonald’s maar dat kan nou eenmaal niet (of nou ja…). Dat is maar goed ook want op de momenten dat je nu een enorm menu afhaalt geniet je extra van de smaak van die hemelse burger. Je hebt je ongetwijfeld wel eens afgevraagd welke burger jij zélf eigenlijk bent van de Mac. Daar ga je snel genoeg achter komen.

Hier doen we jou natuurlijk een enorm plezier mee. Het antwoord op de vraag die al jaren door je hoofd spookt: welke snack van McDonald’s ben jij? Na het maken van deze persoonlijkheidsquiz weet je voor eens en altijd wat jij zou zijn als je in de schappen bij de Maccie zou liggen. Wil wil dat nou niet weten?

Quiz: welke snack ben jij?

Ben jij een hamburger of toch meer een McNugget? Maak snel de quiz om erachter te komen welke snack het beste bij jouw persoonlijkheid past.

Veggie McDonald’s

Ook de McDonald’s wordt steeds vegetarische. De keten introduceert steeds meer veggie opties, zo hadden we na de zomer de kans om de nieuwe veggie McNuggets te proeven. Ook was er een tijdje een veggie optie voor de McKroket, helaas was dit maar tijdelijk. Dit was omdat er blijkbaar voor alle veggie-opties een aparte friteuse nodig is – niet alle McDonalds afdelingen hebben hier de ruimte voor. De lancering was wel een succes, dus heel misschien komt deze snack weer terug in het assortiment.

Op het moment kan je kiezen voor de veggie McChicken of de veggie Homestyle Chrispy Chicken. Wanneer ga jij weer naar de Mac? En kies je dan je eigen snack?

Deel je resultaten op Pinterest.

Niet wat je gehoopt had? Wees niet getreurd want we hebben wél ander goed nieuws voor je. Frietjes van de McDonald’s zouden namelijk super goed zijn voor je haar. WHUT?!