Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Discovery+ lanceert serie over Vlaamse OnlyFans en deze realitysterren doen ook mee

Het social mediakanaal OnlyFans ontstond in 2016 als een platform waar artiesten exclusieve content tegen betaling van een maandelijks abonnement konden aanbieden aan hun fans. Dit platform werd al snel populair en komt steeds vaker in de media omdat ook acteurs, influencers en realitysterren zich aanmelden op dit platform. Streamingdienst discovery+ maakt hier een serie over genaamd: OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid.

OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid

In deze serie worden er 10 Vlaamse ‘content creators’ gevolgd. Deze creators doen er alles aan om zoveel mogelijk fans te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan realityster Jamecia (Ex On The Beach) die zich er niet voor schaamt om haar lichaam te tonen aan haar fans. In de serie leert het ervaren model een andere populaire realityster genaamd Megan (uit Temptation Island) de kneepjes van het vak, aangezien Megan het ook wel ziet zitten om geld te verdienen met pikante foto’s en filmpjes. Er gaat tenslotte heel veel geld rond in deze business.

Maar het zijn zeker niet alleen bekende sterren die OnlyFans gebruiken. Ook de normale man zoals ‘jan met de pet’ probeert munt te slaan uit het exposeren van het lichaam. Zo maken we onder meer kennis met het koppel Aaron & Jonie wiens leven sinds kort in teken staat van OnlyFans. Ze houden van seks en maken dagelijks expliciete films voor hun volgers.

Ook Lina is actief op het platform en maakt graag persoonlijke video’s voor haar fans. Kapper Steve staat nog vaak in zijn kapsalon maar op zijn pagina laat hij een hele andere kant van hem zien, een kant waar hij steeds meer van houdt. Hij heeft weinig grenzen en voor de juiste prijs kan alles. Sommigen gaan nog een stapje verder en hebben naast het tonen van hun lichaam ook andere manieren gevonden om geld te verdienen aan hun fans. Zo stuurt Lina een gedragen (nog nat!) slipje op aan de hoogste bieder, netjes verpakt in huishoudfolie.

Moeder als fotograaf

Ook student Zoé zit op OnlyFans. Zij vindt het hartstikke leuk en ondervindt eigenlijk geen problemen. Ze woont nog thuis en wordt door haar ouders volledig gesteund in haar droom om door te breken als bekend naaktmodel. Haar moeder fungeert zelf regelmatig als fotograaf.

Bekijk de trailer hieronder:

OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid is vanaf vrijdag 11 maart t/m vrijdag 1 april wekelijks te zien op discovery+.

Zien: er komt een documentaire over OnlyFans op Videoland