Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 24 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Yes! De makers van ‘Ik Vertrek’ komen met nieuw datingprogramma

Naast First Dates, Lange Leve de Liefde en Boer Zoekt Vrouw komt er binnenkort een ander nieuw datingprogramma op de buis! Producent SimpelZodiak, maker van o.a. Ik Vertrek en Grenzeloos Verliefd komt met een programma genaamd Wild Romance.

Wij vertellen je meer.

Wild Romance

In Wild Romance gaan singles zijn die afgezonderd leven andere vrijgezellen ontmoeten die opzoek zijn naar een nieuw bestaan. Dit houdt in dat de mensen die afgezonderd leven geheel zelfvoorzienend zijn ze hebben dus bijvoorbeeld geen gas, licht en wateraansluiting. Ook zullen sommigen zelf voor eten moeten zorgen. Stroom krijgen ze via een windmolen en water vangen ze op in een regenton.

Verhalen

De coronatijd heeft ervoor gezorgd dat veel mensen een nieuwe levensstijl wilden proberen. Zo trof de producent veel mensen aan die aan de realiteit wilden ontsnappen en off the grid wilden leven.“Deze verhalen kunnen we in bijvoorbeeld Ik Vertrek of Grenzeloos Verliefd niet altijd kwijt, maar verdienen het wel om verteld te worden. Daarom hebben we er nu een nieuw programma omheen bedacht” vertelt eindredacteur Jola van der Putten aan het AD. Dat nieuwe programma zal dus Wild Romance zijn.

Wanneer we Wild Romance kunnen zien en op welke zender is nog niet bekend. Wij zijn wel al heel erg benieuwd.

Ondertussen op zoek naar iets anders?

Je hebt geluk! Want aankomende zondag begint het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Yvon gaat langs bij alle boeren om de brieven te brengen. Wij zijn héél erg benieuwd welke boeren genoeg brieven krijgen. Ben jij benieuwd wie er allemaal meedoen aan het nieuwe seizoen? We hebben alle boeren voor je op een rijtje gezet. Je lees het hier.

Take Me Out is terug en dit zijn de eerste beelden