Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Whut: Familie van Jørney betrapt fietsendief en vader gaat er zelf achteraan

Het leven van Jørney Hendrikx is niet saai. Na een bewogen jaar is ze inmiddels gesetteld met haar baby en heeft ze al wat meer rust gevonden door de relatie met Odim te verbreken. Gisteravond heeft iemand bij oud-Ex on the Beach deelneemster en haar familie een fiets uit de tuin gestolen. In haar Instagram Story vertelt ze erover.

WHUT?

Vader Jørney achter een dief aan

De realityster vertelt in haar Story dat de deurbel afging en dat haar vader zag dat iemand de fiets van haar zusje probeerde te stelen. Papa Hendrikx is in zijn ondergoed naar buiten gerend om achter de dief aan te gaan maar zonder succes, want de fiets is helaas weg. De vader van Jørney heeft de dader wel redelijk herkenbaar in beeld gebracht en de zijn dochter verspreidt deze beelden ook in de hoop dat een van haar volgers de dader kent. Ze schrijft erbij: “Wie herkent deze tjaptjoi die me zusjes fiets heeft gestolen?”

Bron: lovereality
Vader jorney eotb
Instagram: @jurgenhendrix

Hoe gaat het verder met Jørney?

Laatst liet de realityster weten dat ze gelukkig is en dat ze vrede heeft met de situatie. Ze is op kerstavond bevallen van haar eerste dochtertje en baby daddy en ook oud-EOTB kandidaat Odim is niet zo netjes geweest. Hij heeft na de bevalling afgesproken met meerdere vrouwen. Ze vertelt:“Een jaar geleden was ik nog een Tenerife & kijk nu 8 februari een jaar later met het mooiste geschenk wat er is in mijn armen. Wie had ooit gedacht een jaar van hier gezien dat ik op dit punt zou zijn?”

Ook laat ze weten dat ze geen spijt heeft van haar (waarschijnlijk) relatie met Odim: “Ik heb absoluut nergens spijt van en ben trots op wie ik ben geworden. & de lessen die ik heb geleerd. We zijn geboren omdat we ons manifesteren. We kwamen om het leven te ervaren zoals we ervoor kozen het te maken. Het uiteindelijke doel van het leven is te erkennen hoe belangrijk goed voor elkaar zijn is, liefde is en te realiseren waar het ‘echte’ leven echt om draait.”

Zou het? Jørney en Shani uit Ex On The Beach: Double Dutch lijken geen vriendinnen te zijn