Redactie
Redactie Love & Seks 24 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

Op deze 9 dingen let een man tijdens een eerste date

Vraag je je weleens af wat een ander eerst opvalt bij jou? Dít zijn 9 dingen die mannen bij vrouwen opvallen, misschien zijn de eerste paar obvious – maar anderen zullen je echt verbazen. Natuurlijk valt iedereen iets anders op, maar één van deze 9 dingen zullen zeker wel bij iedere man in het lijstje staan.

Houdt deze in je gedachten bij je volgende date.

9 Dingen die opvallen

Een goede eerste indruk is lastig om te maken. Toch probeer je het altijd zo goed mogelijk te doen, misschien heb je iets aan het volgende lijstje. Hiermee kom je er namelijk achter dat mannen letten op hele andere dingen dan vrouwen.

1. Je glimlach

Deze is waarschijnlijk standaard. Een glimlach is iets dat altijd opvalt. Ten eerste omdat het fijn is als je deze ziet in een eerste ontmoeting, ten tweede is het ook een heel opvallend deel van je gezicht.

2. Je lach

Iedere lach is opvallend, dat komt omdat iedereen een andere lach heeft. Je kunt namelijk niet controleren hoe je lacht. Dit is dus heel erg persoonsgebonden.

3. Je ogen

Ogen zijn de openingen tot je ziel – wordt er altijd gezegd. Wij denken dat dit wel waar is. Als iemand je in je ogen durft aan te kijken, dan is hij/zij echt geïnteresseerd om je te leren kennen. Daarom zijn ogen meteen het eerste dat opvalt bij een vrouw.

4. Je haar

Je haar zegt ook veel over je persoonlijkheid, daarnaast is het iets waar de meeste meiden veel aandacht aan besteden. Als je een date hebt sta je vaak uren voor de spiegel om elk haartje goed te laten zitten.Niet gek dus dat je haar opvalt als je binnen komt lopen.

5. Je geur

Als iemand oprecht geïnteresseerd in je is, dan valt hem/haar ook je geur op. Dit klinkt misschien gek, maar als je een sterke band met iemand hebt dan herken je waarschijnlijk ook zijn/haar geur. Dit hoeft niet heel sterk te zijn, maar dat kleine beetje parfum dat iemand draagt valt echt op.

6. Je stijl

Net als met je haar is een vrouw hier meestal erg lang mee bezig. Daarnaast laat je kledingstijl je persoonlijkheid zien en is het onwijs opvallend. Elke attente man zal iets zeggen over je kleding bij de eerste ontmoeting. Of dit nu casual is of een fancy dinertje, mannen weten dat vrouwen dit een belangrijk deel van hun leven vinden.

7. Je tanden

Je tanden komen overeen met je glimlach en lach. Iedereen heeft andere tanden, als je tanden niet goed staan dan valt dit op. Vooral als iemand je lang een aandachtig opneemt, tanden maken je gezicht eigen.

Pretty smile: 3x tips voor het krijgen en houden van witte tanden

8. Je lichaam

Dit is volgens ons één van de dingen waar vrouwen zich het meest druk over maken. Natuurlijk komt je lichaam ook voor in dit lijstje, maar zoals je ziet niet op nummer 1 (zoals veel vrouwen waarschijnlijk denken) maar op nummer 8. Bijna onderaan. Straal hierbij vooral uit wat jij wilt. Als je lange benen hebt, wees niet bang om ze te accentueren. Dit zal jezelf alleen maar meer zelfvertrouwen geven.

9. Je huid

Naast je geur en tanden is je huid een andere indicatie over je persoonlijke hygiëne. Hoeveel make-up je draagt zegt ook veel, het zal een man opvallen als je helemaal geplamuurd bent met foundation. Veel mannen vinden een natuurlijke look vaak mooier dan een full face of make-up. Maar ja, ook hier moet je je niet laten leiden door de gedachtes van een man, maar voornamelijk naar jezelf kijken.

Nu weet je tenminste wel dat dit één van de dingen is die opvallen bij mannen.

Doe jij deze 6 dingen onder de douche? Dan wordt het tijd je doucheritueel te veranderen