Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 23 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Take Me Out is terug en dit zijn de eerste beelden

Kun je het je nog herinneren? Het datingprogramma waarbij presentator Eddy Zoëy mannen aankondigt die vervolgens worden gekeurd door dertig vrijgezelle vrouwen. Take Me Out keert terug en verschijnt binnenkort op Videoland met een nieuwe presentator. Ben je al benieuwd naar het nieuwe seizoen? RTL heeft vandaag de allereerste beelden online gezet.

Take Me Out keert terug

Het populaire datingprogramma was van 2009 tot 2013 op tv en heeft veel iconische momenten opgeleverd. Er waren ook veel BN’ers in te zien. Kun je je nog herinneren dat Britt Dekker in het programma zat? Met haar hilarische uitspraak: “Ik ben stewardess Britt en uw ingangen zijn hier, hier en hier,” terwijl ze wijst naar alle ‘in- en uitgangen’ van haar lichaam. Maar daarnaast waren er nog veel meer leuke en grappige momenten.

Je vraagt je vast af, hoe gaan ze dit doen anno 2021? Hoe gaat het programma eruit zien? Het datingprogramma krijgt een nieuwe twist. Dit keer staan namelijk niet de vrijgezelle vrouwen achter de knoppen, maar de moeders van de vrijgezellen. “Zij mogen in diverse rondes de single heren keuren en bepalen of zij de perfecte match zijn voor hun dochters,” vertelt RTL.

Wanneer is het te zien op Videoland?

Dit najaar keert Take Me Out terug! Vanaf 28 september is het datingprogramma namelijk wekelijks te zien op Videoland. En de nieuwe presentator? Niemand minder dan Rick Brandsteder neemt het stokje van Eddy Zoëy over.

De nieuwe presentator heeft zin in dit nieuwe avontuur: “Het is een feest om Take Me Out Mother Knows Best te mogen presenteren. Met 20 moeders achter de desk en 20 dochters in de lounge is het een gezellig en bont gezelschap. Voor mij de taak om cupido en de moeders een beetje te helpen om de dochters aan een leuke single man te koppelen.”

Hier zie je alvast de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

Deze vrouwen doen mee aan Are You The One? The Perfect Match!