Kim van der Blom
Kim van der Blom Gezondheid 24 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 4 beste plekken voor seks in de buitenlucht

Ben jij op zoek naar een manier om je relatie spannender te maken? Wil jij de seksuele spanning opvoeren? Dan is buitenseks één van de beste manieren om dat doen. De spanning van buitenseks hebben geeft zelf al een adrenalineboost, dit is dan ook de reden waarom het zo goed voelt. Het idee dat je bloot in het openbaar bent of elk moment betrapt kan worden, geeft bij de meesten een lichte spanning.

Wij hebben vier van de beste plekken voor seks in de buitenlucht op een rijtje gezet.

1. In de tuin

De eerste keer buitenseks hebben kan extra spannend zijn. Daarom is je tuin een goede plek om te beginnen. Je hebt nog het spannende effect van buitenseks hebben, maar je hebt toch wat privacy. Let wel op dat je niet te luidruchtig wordt voor de buren. Je wilt ze natuurlijk wel nog normaal aan kunnen kijken wanneer je ze tegenkomt.

2. Op een boot

Als je een boot ter beschikking hebt, is dit zeker de ideale plek voor buitenseks. Wat is er intiemer dan met z’n tweeën op het water te zijn, weg van alles. Hoe romantisch is het om bij zonsondergang met z’n tweeën op de boot te zitten en te genieten van een mooi uitzicht?

3. In het bos

Zijn jullie vaak te vinden in de natuur? Of houden jullie van wandelen of mountainbiken in het bos? Dan is dit het perfecte moment om dit te combineren met buitenseks. Wat is er spannender dan tussendoor het bos in te glippen? Let wel op dat je uit het zicht blijft van anderen. We willen natuurlijk niemand laten schrikken.

4. Op het strand

Op het strand seks hebben is super spannend, maar daarnaast kan het geluid van de golven opwindend werken. Daarnaast is er genoeg plek. Je kunt op een afgelegen stuk strand liggen of verscholen in de duinen. Neem wel een grote handdoek mee om het nog een beetje zand-proof te maken. We willen natuurlijk niet dat het zand overal tussen gaat zitten.

You hate it or love it: 6 standjes die ideaal zijn als je ongesteld bent