Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 31 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Een onverwachte wending: de Bachelor stuurt één van de dames weg tijdens een date

Heb jij de nieuwste aflevering van De Bachelor al gezien? Thomas date er op los en we zien hoe hij een groepsdate organiseert met Ascha, Yaël en Inge. De sportoutfit mocht weer uit de kast want ze gaan rekken en strekken tijdens koppelyoga! Ook neemt hij alle dames daarna apart voor een gesprekje en hier neemt de aflevering een gekke wending.

Wij bespreken dit met je! Nog niet gezien? Pas dan op, want we gaan welspoilen.

Aflevering 8 van De Bachelor

Thomas is er maar druk mee! Hij wil alle dames graag beter leren kennen en strooit daarom met dates. Hij nodigt Anna Noëlle uit voor een culinare date, ze gaan namelijk traditioneel Mexicaans eten koken. Isabella en Indigo gaan shoppen met Thomas en krijgen vervolgens een leuk cadeautje. Tijdens de cocktailparty neemt hij Merel apart voor een gesprekje, dat volgens de dames veel te lang duurt en té gezellig is. Ze roepen Thomas terug, die vervolgens Maureen nog even apart neemt voor een onderonsje. Van de ruzie die Maureen en Anna Noëlle achter de schermen hebben gehad, hebben we niks gemerkt. Isabella heeft gelukkig nog net een mooie souvenir uit Mexico van Thomas gekregen.. want bij de rozenceremonie wordt ze helaas naar huis gestuurd. Toch is ze niet de enige dame die deze aflevering Mexico moet verlaten.

Wending

Zoals we al schreven neemt Thomas Ascha, Yaël en Inge in deze aflevering van De Bachelor mee op een groepsdate. Deze drie dames heeft hij niet zomaar uitgekozen.. Thomas heeft een leuke klik met deze drie dames maar de fysieke aantrekkingskracht ontbreekt in sommige gevallen. Hij wilde met de date uitzoeken bij wie die aantrekkingskracht er toch wel echt zit. Nadat ze met zijn vieren yoga hebben gedaan neemt hij eerst Yaël even apart.

Dit is het moment van een bizarre wending, want hij voelt geen aantrekkingskracht bij Yaël en eindigt hier het avontuur voor haar ook gelijk: “Ik heb je meegevraagd op deze date om ook te onderzoeken of er ook fysieke aantrekkingskracht kan zijn en of er liefde kan ontstaan”, zegt Thomas. “Ik wil eerlijk met je zijn. Zit het erin of zit het er niet in? Ik denk toch dat het er niet in zit…”. Yaël reageert instemmend en is het ergens wel met Thomas eens.

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Lucky Inge

Nog een gekke wending: Inge kreeg tijdens haar gesprekje namelijk al een roos en hoefde zich de rest van de dag geen zorgen meer te maken over de rozenceremonie. Er zitten nog maar zes vrouwen in het programma en nu gaat het pas echt spannend worden.. wat bij wie vindt hij wat hij zoekt? Wij kijken nu al uit naar de volgende aflevering.

Deze dame uit het huidige seizoen van De Bachelor doet mee aan de Miss Nederland-verkiezing