Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty en Style 6 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit wimperserum van The Ordinary gaat viraal op TikTok en de resultaten zijn niet normaal

We willen allemaal het liefst van die lange, prachtige Bambi-wimpers. Sommigen zijn ermee gezegend, maar veel (en wij dus ook) moeten het hebben van een magische mascara of een effectief wimperserum. En dat laatste is een dingetje, want niet alle serums zijn even effectief – ook als ze duur zijn. Maar de oplossing is nabij, want heel TikTok gaat los over het nieuwe wimperserum van The Ordinary.

En we moeten eerlijk zeggen: de resultaten zijn oogverblindend.

Dit wimperserum van The Ordinary gaat viraal op TikTok en de resultaten zijn niet normaal

We kennen The Ordinary natuurlijk van hun betaalbare skincare producten. Dit is niet de eerste keer dat The Ordinary geliefd is op TikTok, ook het Cold Pressed Rose-Hip Seed Oil ging viraal. En de grap is, de producten van het merk doen hun werk bizar goed, terwijl ze maar een paar euro kosten.

Maar het gezichtsserum maakt online plaats voor het wimperserum dat het merk onlangs lanceerde. Of om precies te zijn: het Lash and Brow Serum. Je kan het dus ook gebruiken voor je wenkbrauwen, mocht je die een boost willen geven.

”Door gebruik te maken van 11 actieve ingrediënten, waaronder vier peptidecomplexen en een reeks natuurlijke extracten, voedt en beschermt dit serum tweemaal daags de wimpers en wenkbrauwen, terwijl het de dichtheid en het uiterlijk van de wimpers en wenkbrauwen verbetert in slechts vier weken” stelt The Ordinary. En hoewel dat fantastisch klinkt, willen we dat eerst nog even horen van onze vriendinnen op TikTok.

En daar gaan ze los: want de reacties zijn lovend. Je moet het serum wel een paar weken gebruiken voordat je resultaat ziet, maar dat is natuurlijk bij ieder wimperserum zo. De aanhouder wint, want de wimpers groeien enorm in lengte én volume.

@_taylormargaret

The ordinary lash serum update #theordinary #lashserum

♬ original sound – Taylor Margaret

@alexisd215

Let’s put this one to the test! #lashserum #longlashes #lashserumresults

♬ original sound – Esteve

 

@lizziedufaultx

Replying to @cesca.marciano ✨✨

♬ original sound – Katrina Wright

Je kunt het Lash and Brow Serum van The Ordinary bestellen voor €15 op ASOS. Wij slaan er alvast een paar in.