Emma Toussain
Emma Toussain Reality 5 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Hoe gaat het nu met Love Islands Gideon en Tene?

Ben jij al helemaal bij met het kijken van Love Island? Dan weet je vast en zeker dat Gideon en Tene de villa al een tijdje geleden hebben verlaten. De twee zaten in een ‘vriendschapskoppel’ maar konden het éigenlijk niet zo goed met elkaar vinden. Dat ze het programma moesten verlaten hadden ze dan ook wel verwacht. Onlangs schoven ze aan bij RUMAGTV en Fawrynotsawry vroeg ze ‘t hemd van het lijf.

Hoe gaat het nu met ze? En is er nog spanning?

Het Love Island-avontuur van Gideon en Tene

De twee werden in het begin aan elkaar gekoppeld, maar omdat het geen eigen keuze was, viel dit niet heel erg lekker. Oké, er was niks aan de hand, maar beiden gaven aan niet op elkaar te vallen. Naarmate de dagen verstreken bleek het ook nog eens zo te zijn dat Gideons irritatielevel erg hoog zat, omdat hij er niet eens was met Tene’s manier van communiceren.

De maat was pas echt vol toen Tene besloot om tijdens een challenge een knuffelkatje weg te gooien – klinkt wat vaag, maar de challenge had alles te maken met brandweermannen en het redden van een vrouw (plus kat). Gideon vond het respectloos dat Tene de kat zo maar weggooide en vertelde Tene daarna nooit meer een opdracht met haar te willen doen.

Sneren uitdelen

Maar waarom zat die irritatie zo hoog? “Het gaat over meer, dat katje was de druppel. Gewoon wrijving, frictie, opmerkingen constant…”, vertelt Gideon aan RUMAG. Tene schoot gelijk in de verdediging: “Constant? Niet altijd hoor. Ik deed gewoon hoe ik normaal gesproken ben. Mensen in het huis weten wat voor type dame ik ben en hij heeft het blijkbaar gewoon verkeerd opgevat.” Ook blijkt het zo te zijn dat Gideon achteraf nog wel wat sneren heeft uitgedeeld. Aiii..

Ook was het wel duidelijk dat er niks in zat voor het stel. Geen liefde, vriendschap, niks. Daarom was het ook niet zo gek dat zij naar huis moesten, ook al is dat natuurlijk wel jammer. Gideon vertelt: “Ik vond het niet erg dat ik wegging. Het is wel jammer om iedereen te gaan missen, maar ik wist ook, Love Island is voor mij gewoon klaar.”

Bekijk de hele video hieronder:

6 vieze dingen die elk meisje gegarandeerd doet (en ja, jij ook)