Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Lifestyle 5 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Al gehoord van de ‘Whisper Method’? Deze manifestatie-techniek gaat viraal en dit wil je proberen

Manifestatie is het helemaal deze zomer (en eigenlijk altijd), dus er komen steeds weer nieuwe technieken bij. Op TikTok is er één specifieke methode die viraal gaat, namelijk de ‘Whisper Method’. Als je nog nooit op deze manier gemanifesteerd hebt, dan is het hoog tijd om je eens te verdiepen in de kracht van fluisteren.

Het klinkt een beetje creepy, maar volgens veel TikTokkers werkt het echt.

De ‘Whisper Method’ is de nieuwste manifestatie techniek en deze gaat viraal op TikTok

Volgens manifestatie-guru @HotHighPriestes is de ‘Whisper Method’ één van de gemakkelijkste manier om kennis te maken met manifestatie. Heb je een grote wens of wil je dat er iets gaat gebeuren? Dan is de oplossing volgens deze methode heel simpel: fluister het.

@valeriafune

It 100% works #whispermethod #manifestingtips #manifestinghim #manifestingqueen #manifestingadvice #makehimobsessed #manifestingsp

♬ оригинальный звук – speed songs

Wil je die promotie? Een tweede date? Of een fijnere financiële situatie? Door zachtjes je wens te fluisteren en de gedachten op dit ene doel te zetten, komt je wens (volgens @HotHighPriestes) uit. En hiermee bedoelt ze niet zomaar fluisteren. Neem één specifiek persoon in je hoofd en doe alsof je je wens aan diegene vertelt. Dit is een manier om niet alleen maar te wensen, maar ook het verlangen te visualiseren.

@hothighpriestess

#manifest #manifesting #manifestation

♬ Like a G6 – Like a G6 Karaoke

Deze techniek heeft vijf stappen, die je allemaal aanzetten tot het visualiseren van de wens. Volg de volgende stappen en kijk of je dromen uitkomen.

  1. Denk aan hetgeen dat je wilt en wie daaraan gelinkt is. Dit kan je crush, je baas of zelfs je makelaar zijn.
  2. Sluit je ogen en beeld die persoon in, op een plek waar ze zich (waarschijnlijk) op dat moment bevinden.
  3. Beeld je in dat je onzichtbaar bent (ja, echt) en dat je naar de persoon in kwestie toeloopt.
  4. Nu fluister je jouw wens drie keer in hun oor en vertel je welke actie zij moeten ondernemen.
  5. Nu geef je ze een kus op hun voorhoofd en loop je uit de kamer. Probeer je tot slot in te beelden dat zij de actie uitvoeren die jij van hen verlangt.

Als manifesteren nieuw is voor je, dan kan deze wat ongemakkelijk zijn. Probeer je toch te focussen en let the magic happen.