Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 15 sep 2022
Leestijd: 1 minuut

Hier volg je ‘Tudum’, het online-event van Netflix met exclusieve info over nieuwe series en films

Netflix… we kunnen niet meer zonder. De streamingsdienst biedt ons al jaren vermaak op de dagen dat we het het meest nodig hebben. We kijken dan ook altijd weer uit naar nieuwe releases en behind the scenes-beelden. Goed nieuws: de tweede editie van Tudum, het wereldwijde virtuele evenement van Netflix, gaat binnenkort van start. Op zaterdag 24 september krijgen fans een dag boordevol exclusieve voorproefjes.

Tudúúúúúm

De naam van het event is afgeleid van het geluidje als je Netflix opent – zeg het maar eens hardop. Wat houdt het event in? Je kijkt via een livestream 24 uur lang naar beeld met exclusief nieuws, nooit eerder vertoonde beelden, trailers en first looks, maar ook interviews met de grootste sterren en makers van Netflix. Het gratis virtuele evenement is een ode aan Netflix-fans en biedt primeurs van meer dan 100 geliefde series, films, games en specials van over de hele wereld.

Wekkertje zetten?

Omdat het wereldwijd is (en 24 uur lang) moet je wel even plannen wanneer je gaat kijken. Wij zetten ‘t schema op een rijtje:
– Vroeg wakker worden.. Om 04:00 CET wordt Tudum afgetrapt met een wervelende show uit Korea.
– Om 07:30 CET krijgen fans een sneak preview van nieuwe content uit India.
– Belangrijk voor ons! 19:00 CET worden films en series uit de Verenigde Staten en Europa uitgelicht en geeft een extra show fans een voorproefje van nieuwe content uit Latijns-Amerika.
– Op 25 september om 06.00 CET wordt Tudum afgesloten met een uniek inkijkje in entertainment uit Japan.

Tudum is te streamen via de YouTube-kanalen van Netflix in een aantal verschillende talen. Wil je meer informatie? Dan kan, kijk dan even op de website van Netflix zelf.

Netflix

Déze deelnemer van Love Island UK verdient anderhalf miljoen(!) per maand met OnlyFans