Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 15 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

André Hazes is ‘one year clean’ en moeder Rachel deelt emotionele post (mét taart)

Het leven van André Hazes is niet makkelijk. De jongen staat al in de spotlights vanaf het moment dat hij geboren werd en dus heeft hij nooit échte privacy gekend. De afgelopen jaren ging hij dan ook door een diep dal en hij heeft zichzelf laten behandelen in een afkickkliniek. Vandaag viert de familie ‘one year’ – een mooie prestatie. Mama Rachel laat weten dat ze dan ook onwijs trots is op haar zoon.

Familie Hazes viert one year clean

“Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou,” zo begint Rachel haar verhaal. “Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen. Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn ❤️”

Eigen documentaire voor Dré

Videoland liet een tijdje geleden weten André al anderhalf jaar lang te volgen. En zoals jullie (waarschijnlijk) wel weten is er in die tijd heel veel gebeurd in het leven van Hazes. Denk aan de onstuimige relatie met Sarah van Soelen en zijn korte relatie met Anne Rose. Ook baby-momma Monique komt nog regelmatig in beeld en we hopen eindelijk antwoord te krijgen op de vraag of deze twee weer samen zijn. De streamingdienst laat nog niet zo heel veel los, behalve dat de productie eind dit jaar nog zal verschijnen. Daarnaast zullen we waarschijnlijk ook zijn struggles met verslaving gaan zien, helemaal omdat hij vandaag dus officieel één jaar clean zou zijn.

“Onderweg naar Videoland: een documentaire over André Hazes! 🎥 We volgen hem al anderhalf jaar, in een tijd waarin hij veel in het nieuws is geweest. De docu komt dit jaar nog op Videoland.”

Sarah van Soelen spreekt voor het eerst over haar ex André Hazes