Demi Rutten
Demi Rutten Life 18 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Ouch: André Hazes had achter Moniques rug om contact met zijn moeder Rachel

We konden er afgelopen week niet omheen: André Hazes en Monique Westenberg zijn (alweer) uit elkaar, en dit keer definitief, zeggen ze zelf dan. Dat Rachel Hazes nooit fan was van Monique, was algemeen bekend. André en Rachel zouden dan ook ruzie hebben en elkaar niet spreken, maar niets is minder waar. Rachel bekent nu namelijk dat zij en André altijd stiekem contact hebben gehouden. Pijnlijk.

Zou André al spijt hebben van de tattoo die hij nam voor Monique?

André Hazes had stiekem contact met zijn moeder

De break-up tussen André Hazes en Monique kwam niet als een verrassing. Na zijn kortstondige relatie met Bridget Maasland vorig jaar, vroeg André Monique afgelopen december ten huwelijk.

Hij liet ook een tatoeage zetten van de verlovingsdatum in zijn nek (nogal in your face dus). Die verloving heeft dus helaas niet lang geduurd.

Sarah van Soelen

Meteen gingen de geruchten rond dat André alweer een andere liefde zou hebben, namelijk de 25-jarige influencer Sarah van Soelen. Volgens André is er nooit iets gebeurt tussen die twee en steunt ze hem alleen in deze moeilijk tijd, maar hij sluit ook niet uit dat er in de toekomst meer kan gebeuren. Zegt eigenlijk al genoeg toch?

Moederliefde

De moeder van André, Rachel Hazes, heeft er in al die jaren dat ze samen waren nooit een geheim van gemaakt dat ze Monique niet mocht. Hierdoor hebben Rachel en André ruzie gekregen en lang geen contact gehad, tenminste dat dachten we.

In een interview met Shownieuws bekent Rachel dat ze altijd stiekem contact met André heeft gehad, achter de rug van Monique om. Ook uit ze in het interview dat ze opgelucht is dat André en Monique niet langer samen zijn.

Rachel zou ook boos zijn over het feit dat, toen zij in 2017 op werd genomen in een psychiatrische inrichting, Monique een foto op Instagram geplaatst zou hebben met de tekst ‘karma heeft zijn werk gedaan’. Daarover zegt Rachel: ‘dan zit je niet goed in elkaar hoor’.

Volgens Rachel zat de dag eraan te komen dat André en Monique uit elkaar zouden gaan, omdat André een jonge hond is en moet kunnen rondrennen. Er zou een last van zijn schouders zijn gevallen, een last genaamd Monique dus.

Op zijn tenen lopen

Eerder benadrukte André in een interview met Shownieuws al dat hij in het afgelopen jaar van de relatie continu op zijn tenen liep en alleen maar deed wat Monique wilde.

Stiekem vinden wij dit een beetje sneu, want hij heeft dat aanzoek zelf gedaan toch? En niemand dwong hem terug te gaan naar Monique of bij haar te blijven?

Of dit het einde van de André Hazes en Monique-soap is, weten we natuurlijk niet. Er is al zo veel drama geweest rondom deze twee, wij twijfelen er niet aan dat we daar nog niet vanaf zijn. 😉

Lees ook: Eeeenig! Maxime Meiland is zwanger van haar tweede kindje