Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 25 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Sarah van Soelen spreekt voor het eerst over haar ex André Hazes

Volgen jullie de soap rondom André Hazes nog? Zijn relatie met Sarah van Soelen is nooit publiekelijk beëindigd, maar als snel werd André gelinkt aan andere vrouwen, zoals Anne Rose Zonneveld. Maar ook dit hield blijkbaar geen stand.. Ex-vriendin Sarah laat nu voor het eerst in lange tijd van zichzelf horen.

Sarah van Soelen laat eindelijk van zich horen

Hoewel André en zijn liefdesleven nog altijd hot topic zijn, is het amper bij te houden. Ex-vriendin Sarah van Soelen laat op social media laten weten hoe zij over alles denkt.

Tijdens een Q&A op Instagram wordt aan haar gevraagd waarom ze eigenlijk geen vragen over André beantwoordt. Hierop antwoord ze met: “Wederzijds respect naar elkaar toe hebben en elkaar rust gunnen.” Ze vervolgt het bericht met de woorden “ieder zijn eigen weg.” Het is dus echt voorbij en niet slechts een pauze, zoals Sarah aan Beau Monde vertelde.

Afgelopen december besloot André alle digitale sporen van Sarah te verwijderen. Hierdoor ontstonden snel de geruchten dat de relatie voorbij was. Dit was extra pijnlijk, omdat Sarah vlak ervoor had verteld dat de twee een pauze hadden ingelast. Vervolgens veranderde André zijn profielfoto naar een foto met zijn moeder, maar ook met ex-verloofde Monique. Awkward!

Nieuwe liefde voor André

Al snel werd duidelijk dat de relatie tussen André en Sarah van Soelen echt voorbij was toen de geruchten ontstonden dat André alweer een nieuwe liefde had. De roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als @lifeofyvonne, deelde in december het nieuws dat André hazes een nieuwe vlam zou hebben. Ze vertelde erover: “Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose.” Een week later werden deze geruchten dan ook echt bevestigd.

Maar ook deze relatie was van korte duur. Kortgeleden werd namelijk bekendgemaakt dat de relatie tussen André en Anne Rose alweer voorbij is. Blijft André deze keer wat langer single? Who knows. Hij wordt namelijk weer veel gespot met ex-verloofde Monique. We gaan het zien…

Dit meen je niet: is de relatie tussen André Hazes en Anne Rose over?