Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 15 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Ontzettend verdrietig nieuws voor Merel uit De Bachelor: ‘Ik weet dat je nu met mama bent’

Oh no, heel verdrietig nieuws voor de Bachelor-winnares Merel. Gisteren kwam ze met het droevige nieuws dat haar vader plotseling is overleden. Dit nieuws deelde ze op haar Instagram en schreef ze een eerbetoon aan haar vader. Hierbij deelt ze ook prachtige foto’s van hen samen.

Zo zielig.

Vader overleden

Tijdens het programma De Bachelor, die Merel destijds had gewonnen, gaf ze aan dat haar moeder was overleden op 4-jarige leeftijd en dat ze het daar erg moeilijk mee heeft gehad. Nu is ook onverwachts haar vader overleden. Op Instagram deelt Merel het verdrietige nieuws: “M’n steun, m’n allerbeste vriend, mijn held, mijn vader en daarnaast moeder tegelijkertijd. Afgelopen weekend zo plotseling van ons ontnomen. De juiste woorden hiervoor zijn niet te vinden. Enerzijds leef ik in een soort waas op de automatische piloot anderzijds voel ik zo ongelofelijk veel verdriet, fysiek en mentaal die ik niet kan omschrijven. Om geen afscheid genomen te kunnen hebben. Om je niet de laatste keer te vertellen hoeveel ik van je hou en hoe trots ik ben dat we door jou zulke sterke personen zijn geworden.”

Vader en moeder in één

Merel geeft aan dat haar vader voelde als moeder en vader in één, omdat haar moeder al op jonge leeftijd is overleden. “Toen mama is overleden heb je altijd voor ons gezorgd en stonden wij altijd op nummer 1. We waren samen met Jochem de drie-eenheid, de drie musketiers. Maar ik weet dat je nu met mama bent en dat jullie nu eindelijk weer samen zijn.”

De Bachelor

Merel is bekend geworden door haar deelname aan het programma de Bachelor. In dit programma probeerde zij het hart te veroveren van Bachelor Thomas van de Vlugt. Dit is haar gelukt, want ze kreeg de laatste roos van Thomas. In Nederland hebben de twee nog een aantal maanden gedate, maar zijn uit eindelijk toch uit elkaar gegaan.

Wij wensen Merel en haar broer Jochem heel veel sterkte om dit verdrietige nieuws te verwerken.

Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette en hier kan je haar al van kennen