Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 5 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette en hier kan je haar al van kennen

Vorig seizoen zagen we natuurlijk Gaby Blaaser schitteren als de allereerste Bachelorette van Nederland en dit seizoen geeft zij het stokje door aan Sylvia Geersen. Dit maakte zij afgelopen dagen bekend op haar Instagram-kanaal. Maar waar kunnen we Sylvia Geersen allemaal van kennen?

Back in the days.

Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette! Waar kan je haar van kennen?

Ze gaat al een tijdje mee en ze is al eerder op tv geweest in verschillende programma’s, dus de kans is groot dat je haar al kent. Maar we zullen je geheugen heel even opfrissen..

Hollands Next Top Model

Je kunt Sylvia Geersen kennen van het eerste seizoen van Holland’s Next Top Model. Hierbij kwam ze in de finale terecht en eindigde ze als tweede. Na haar succes bij Hollands Next Top Model ging ze door als model en werd ze het gezicht van het bekende cosmeticamerk Laura Mercier.

Bekijk hier hoe Sylvia Geersen eruitzag tijdens haar deelname in 2006 bij Holland’s Next Top Model.

Ook dit jaar heeft Sylvia Geersen niet stilgezeten, zo deed ze mee aan De Alleskunners VIPS en De Verraders. Zo was ze een spraakmakende deelneemster maar helaas haalde ze het niet tot de finale.

Hier deed Sylvia mee aan het nieuwe seizoen van De Verraders.

Nieuw avontuur

Helaas voor Gaby heeft zij de liefde niet gevonden tijdens haar deelname aan De Bachelorette, maar Sylvia gaat dit nieuwe avontuur met volle moed aan. Zo zegt Sylvia Geersen: “Ik heb zo’n ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek! Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan!” Wij hopen dan ook dat Sylvia eindelijk the one voor haar gaat vinden bij dit nieuwe avontuur!

Ben je even vergeten hoe het met Gaby ging na haar avontuur met De Bachelorette? No worries, dat kunnen wij jou vertellen. Ook hebben haar mannen niet stilgezeten; hoe gaat het nu met hen?