Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Zó gaat het inmiddels met de mannen uit de Bacherlorette

In het eerste Nederlandse seizoen van de Bachelorette volgden we actrice en influencer Gaby Blaaser op zoek naar haar prins op het witte paard. Uiteindelijk wist niemand het hart van de Gaby te veroveren, zelfs winnaar Joey niet. Hoe gaat het nu met de heren uit seizoen 1?

Ze hebben niet stilgezeten.

De Bachelorette

In Amerika is The Bachelor/Bachelorette al lange tijd een grote hit. Nederland was vorig jaar aan de beurt voor seizoen 1, met Gaby Blaaser in de hoofdrol. 18 mannen begonnen aan deze race om Gaby’s hart, maar uiteindelijk kan er maar één iemand winnen. Er waren een aantal favorieten en Gaby heeft sterk getwijfeld, maar uiteindelijk koos ze voor Joey. Helaas heeft dit geen stand gehouden.

We zetten toenmalige Gaby’s favorieten op een rij. Hoe gaat het nu met ze? Hebben ze misschien de liefde weer gevonden?

Joey

Joey van Herle hield helaas niks over van zijn ‘winst’. Eenmaal terug in Nederland bleken de Limburger en Gaby geen match. Volgens Gaby vond Joey het moeilijk om met al de aandacht om te gaan, wat resulteerde in niet genoeg aandacht voor háár. Een aantal maanden later kreeg de Limburger alsnog een vriendin, maar dat duurde niet heel erg lang. Hedendaags is Joey weer happy single. De 27-jarige hunk richt zich vooral op zichzelf. In zijn laatste post vertelt Joey dat hij gevallen is met de motor en dat hij zich nu richt op herstellen.

Kasper

Kasper baalde ontzettend dat Gaby hem niet uitkoos, hij begon namelijk echt gevoelens voor haar te krijgen. Het is dan ook goed om te horen dat Kasper inmiddels hartstikke gelukkig is in de liefde. Hij is zelfs met zijn nieuwe liefde Iris naar Curacao verhuisd!

Niek

Niek is lekker bezig. Hij vond het destijds jammer dat Gaby geen toekomst met hem zag, maar hij is niet bij de pakken neer gaan zitten. Hij verkoopt auto’s én bubbels. Daarnaast bezoekt hij feestjes waar het kan en is hij onlangs oom geworden.

Jethro

Jethro heeft niet lang getreurd om Gaby, hij kwam in Nederland namelijk vrij snel zijn grote liefde Kelly tegen. Samen met Kelly is hij trotse ouders van zoontje Bodie, die afgelopen september ter wereld kwam. Jethro en zijn vriendin doen mee met het nieuwe realityprogramma ‘A Star is Born’, wat vanaf 27 oktober te zien zal zijn op Videoland.

Jordy

Ook koos Gaby niet voor Jordy, al bleek tijdens de reünie dat Gaby spijt had van haar keuze en het best nog zag zitten met hem. Dat het niet heeft gewerkt tussen de twee is duidelijk, want Jordy is tegenwoordig dolgelukking met zijn vriendin Phijnely. Ook is hij druk bezig met zijn sportcarrière.

Boy

Tijdens de Bachelorette zaten Boy en Gaby helaas niet op een lijn. Hoe gaat het met hem? Hij heeft nog geen (nieuwe) liefde gevonden, wel vermaakt hij zich meer dan prima mét schattige dochter Penelope.

Single of toch in een relatie: zó gaat het nu met Gaby Blaaser na de Bachelorette