Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 20 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zegt het sterrenbeeld van Penn Badgley over zijn rol als Joe Goldberg in You

Ben jij één van de miljoenen mensen die op dit moment seizoen drie van You aan het kijken is of heb je op zijn minst één aflevering gezien? Dan heb je vast gemerkt hoe goed Penn Badgley Joe speelt in het populaire misdaaddrama.

You: seizoen 3

Joe is meestal zijn eigen vijand. Dat zegt al veel, aangezien hij een aardige lijst met vijanden heeft opgebouwd. Vaak krijgen zijn woede en verlangen naar controle de overhand, dit leidt meestal tot vernietiging van alles (en iedereen) waarmee Joe in contact komt. Zo’n rol kan alleen een bepaald soort persoon spelen. Penn Badgley’s sterrenbeeld, samen met een zeldzaam astrologisch patroon dat stellium wordt genoemd, helpt bij het verklaren waarom de rol van Joe voor Penn gemaakt is.

Deze nieuwe gezichten zijn vanaf vandaag in het nieuwe seizoen van You te zien

Om de emotionele intensiteit van een seriemoordenaar over te brengen, moet je eigenlijk zelf ook emotioneel intens zijn. Maar zoiets kan je niet leren. Het sterrenbeeld dat in ons opkomt als je denkt aan emotionele intensiteit is Schorpioen. Penn Badgley heeft dan ook niet één, niet twee, maar vijf planeten in Schorpioen. Dit betekent dat hij een Schorpioen-stellium heeft.

Sterrenbeeld van Penn Badgley

Meer dan drie planeten in hetzelfde teken is erg zeldzaam. Bij de meesten is dit alleen zo bij hun zonteken (je sterrenbeeld) en Mercurius. Dit komt doordat Mercurius nooit ver van de zon is verwijderd. Bij Penn Bladgley is de Schorpioen het teken van zijn zon, maan, Mercurius, Venus en Pluto. Toch is dit logisch, als je kijkt naar hoe goed hij, met zeer sterke emoties, Joe speelt. De schorpioen heeft alles te maken met emotionele controle.

Schorpioen wordt geregeerd door Mars en houdt zijn kaarten graag dicht bij hun borst. Hun angst om openlijk kwetsbaar te zijn, is hun grootste uitdaging. Ook dit zien we terug in You, Joe’s geheimen keren zich meestal tegen hem. Vooral nu hij een goede vader en man probeert te zijn in het derde seizoen.

Penn Badgley is erg goed in zijn rol als Joe, hoewel het vast niet makkelijk is om een moordenaar te spelen. Hij kan het zo moeiteloos eruit laten zien, vanwege zijn vermogen om zijn eigen emotionele diepten te gebruiken. De grootste kracht van een Schorpioen is hun eigen persoonlijke kracht. Dit is dan ook het enige dat behoorlijk bewonderenswaardig is aan dit angstaanjagende karakter. Het is erg inspirerend om te zien hoe dit sterrenbeeld de vermogen heeft om te transformeren en de oude versie van zichzelf achter te laten. Maar het is belangrijk dat je jouw sterke punten gebruikt voor het goede en niet voor het slechte. Oké Joe?

Single? Dit zijn de beste date-ideeën op basis van jouw maanteken