Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Ekin-Su en Davide uit Love Island UK zijn #couplegoals en deze video bewijst dat maar al te goed

Hopelijk ben jij al begonnen aan het laatste seizoen van Love Island UK of heb je ‘t zelfs al helemaal gezien. Zo niet? Pas dan op voor *spoilers*. Tijdens de opnames van het programma was Davide een original en de knappe Ekin-Su kwam binnen als bombshell. Na wat hard-to-get spelletjes bleken de twee uiteindelijk gek op elkaar te zijn en hoe verder ze kwamen, hoe verliefder ze werden. Echt zo’n koppel dat vaak kleine argumentjes heeft, maar nooit lang boos kan blijven omdat ze elkaar té leuk vinden.

De twee wonnen het programma dan ook en zijn tot vandaag de dag #couplegoals.

Ekin-Su en Davide zijn #couplegoals

De knappe Ekin-Su liep gisteren op de catwalk van het kledingmerk Oh Polly, waar ze zelf een nieuwe kledinglijn ontworpen heeft. De Love Island-winnaars waren dan ook in New York tijdens NYFW en de Brits-Turkse beauty mocht zelf onderdeel zijn van de show. Lover Davide zat natuurlijk front row om dit moment vast te leggen op camera, iets wat natuurlijk sowieso al erg cute is. Maar als je zijn gezicht ziet.. Dát is waarom zij Love Island gewonnen hebben. Hij kijkt als een kind in de snoepwinkel, zo blij is ‘ie.

Kijk de mega schattige beelden hieronder:

Nieuwe villa, nieuwe kansen

Het nieuwe seizoen van Love Island UK is een tijdje geleden opgenomen maar er was één element helemaal anders.. de oude villa is verkocht voor een heel hoog bedrag! De nieuwe eigenaar heeft er maar liefst 3,6 miljoen euro voor neergelegd. WHUUUUUUT.

Gelukkig maakte deze omgeving helemaal niks uit voor Davide en Ekin-Su, want die vonden de liefde toch wel. Too cute. Wil je wat leuke Love Island-memes zien om je dag wat op te vrolijken? Say no more.

Wij kunnen nu al niet wachten tot we het volgende seizoen van Love Island UK kunnen zien. In de tussentijd staat de Amerikaanse versie óók op Videoland dus je kan nog wel even je LI-obsessie voeden.

De bizarre Netflix-serie Behind Her Eyes is je nieuwe verslaving