Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 14 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze hilarische Love Island UK-memes zijn alles wat je vandaag wilt zien

Love Island: het is één van onze favoriete zomer programma’s en ook bij fans lijkt dit nieuwe seizoen flink in de smaak te vallen. De Engelse serie is alweer een ruime maand bezig en er is tot nu toe ontzettend veel gebeurd. Twitter staat dan ook vol met hilarische Tweets en memes en wij zetten onze favorieten voor je op een rij.

Scrol snel verder!

Love Island UK

Hoewel we elk jaar weer genieten van Love Island NL blijft de UK-versie onze ultieme favoriet. Dit is de originele versie en zit vaak vol met drama, drama en nog eens drama en het nieuwste seizoen is zeker geen uitzondering. Casa Amor zorgde er bij verschillende jongens voor dat ze de fout in gingen en dit resulteerde in flinke ruzies tussen eilanders.

Toch lijkt de kalmte weer een beetje teruggekeerd te zijn in de Love Island-villa, maar fans gaan op Twitter compleet los. Zij laten namelijk dagelijks weten wat ze van de eilanders en hun acties vinden en steken hun mening niet bepaald onder stoelen of banken. Daarom zetten wij de meest hilarische Tweets en memes voor je op een rij.

Twitter

Elk jaar is het weer raak. Fans gaan tijdens het kijken van Love Island naar Twitter en geven overal hun ongezouten mening over. Deze Tweets worden zelfs vaak gebruikt in challenges, al hebben we die dit jaar nog niet voorbij zien komen. Daarom zetten wij onze favorieten op een rij:

1. Consequenties

2. De bromance van Luca en Jacques

3. Adam Collard die opnieuw in de Love Island-villa kwam

4. Het terras van Ekin Su

5. Gemma

6. Hoe jaloers Luca is

7. Wat fans missen in de seizoen van Love Island

7. De dingen die eilanders achter elkaars rug om zeggen

8. Tasha die oneindig lang twijfelt over haar relatie met Andrew

9. Nieuwe koppels