Emma Toussain
Emma Toussain Reality 4 jul 2022
Leestijd: 7 minuten

Even voorstellen: dit zijn de twaalf singles uit het nieuwe seizoen van ‘Love Island’

Op 11 juli begint het romantische avontuur voor twaalf singles in een nieuw seizoen van ‘Love Island’ bij Videoland. Vanaf vandaag maak je kennis met de nieuwe singles voor wie de zoektocht naar de liefde volgende week begint. In een prachtige villa onder de Spaanse zon gaan ze vijf weken lang op zoek naar een nieuwe liefde, onder de begeleiding van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

Wij hebben er zin in!

Love Island

Over een week begint een van onze favoriete realityprogramma’s weer! Love Island is terug en er staan weer heel wat knappe vrijgezelle dames en heren klaar om elkaars hart te veroveren. Wij stellen ze aan je voor!

Sunita

De 21-jarige Sunita timmert al een paar jaartjes aan de weg in de modellenwereld. Haar besties noemen haar ook wel ‘Soe’, ‘zunnetje’ of ‘sunshine’ en hoewel dit zonnetje in huis zichzelf niet echt omschrijft als flirt, heeft ze over het algemeen genoeg aan haar stralende glimlach om de mannen om haar vinger te winden. Deze hard-to-get beauty is nu tien maanden single en is op zoek naar een grappige man die ‘supportive’ is en haar meeneemt op avontuurlijke dates. Ook de kleine gestes kan ze enorm waarderen. Haar hart maakt een sprongetje bij het zien van een speciaal-voor-haar-bereid maaltje!

Amandine

“Great things don’t happen, if you don’t start!”. De ambitieuze Amandine kan niet wachten om haar liefdesavontuur te kickstarten! Tijdens haar werk als Miss-coach plaveit ze de weg naar de kroon voor andere dames, maar nu is het de beurt aan haarzelf. Amandine zoekt een lieve man met een badboy-uiterlijk en een groot hart voor dieren. Als een man niet door de keuring van haar dierbare poezebeest komt, dan is het geen relatiemateriaal voor de 20-jarige Vlaamse. Amandine heeft nog nooit echte liefde gevoeld, maar kan niet wachten om dit te ontdekken op ‘Love Island’.

Tene

Fierce, feminine en flawless. Je hebt niet veel nodig als je net zoveel uitstraling hebt als Tene. Deze goedlachse powervrouw met een missie, zoekt een man die haar op een voetstuk plaatst en haar he-le-maal in de watten legt. Deze 26-jarige wordt verliefd voordat je met je ogen kunt knipperen, maar een man moet wél van goede huize komen om de perfectionistische Tene echt aan zich te kunnen binden. Inmiddels is ze ongeveer twee jaar single en behoorlijk ready to mingle. Tene droomt van een succesvolle modellencarrière en wil een inspiratie zijn voor andere meiden met alopecia.

Manon

Drie honden, drie paarden, vier kippen en een heleboel vissen. Het is een ware beestenboel thuis bij dierenvriendin Manon. Het enige knuffeldier wat nog mist, is de liefde van haar leven. Deze beauty met brains zoekt een echte gentleman om head-over-heels verliefd op te worden. Iemand die de deur voor haar openhoudt en haar jas helpt aan te doen. Nietsnutten en ijdeltuiten mogen doorlopen: Manon zoekt een heer met ambitie! De 23-jarige Vlaamse blondine hoopt op een prins op een (al-dan-niet-wit) paard die niet bang is om het initiatief te nemen, haar met zijn glimlach kan laten smelten en samen met haar de honden uit wil laten.

Kimbery

De 24-jarige Kimbery uit het Belgische Melsele heeft al aan verschillende Missverkiezingen meegedaan en nam in 2020 dan eindelijk als Miss Exclusive het kroontje mee naar huis. Een ervaring die haar leven behoorlijk op zijn kop zette! Hoewel haar hartje al meermaals gebroken is, gelooft de mysterieuze Kimbery nog steeds in ware liefde. Ze houdt haar ogen wijd open in haar zoektocht naar die ene lange man met bruine lokken, een knap koppie en een verzorgd uiterlijk. De half-Filipijnse miss is hier met een missie: dé man van haar dromen ontmoeten op ‘Love Island’.

Je kijkt je ogen uit bij het zien van deze oogverblindende Limburgse opticien in opleiding. Fé bekijkt het leven met een roze bril, maar als het om haar liefdesleven gaat is ze iets minder optimistisch. Aan DM’s, berichtjes en dates geen gebrek, maar ze loopt haar droomman liever tegen het lijf in het échte leven dan dat ze er urenlang mee moet chatten via dating-apps. Dat vindt ze maar niks. Mocht Fé de ware ontmoeten op ‘Love Island’ dan ziet ze zichzelf wel met een huisje, boompje en een lief beestje. En mocht haar soulmate van over de Belgische grens komen, dan is dat geen probleem. Fé switcht haar accent probleemloos naar het Vlaams!

Gideon

De 25-jarige Gideon is als een vis in het water voor de cameralens. Met zijn innemende glimlach, sprekende ogen en opvallende huid is hij voor veel fotografen een droom om mee te werken. Als internationaal model stond hij daarom al in de Italiaanse Vogue en sleepte hij een internationale Nike-campagne in de wacht. Deze ‘goofball’ kijkt bij de zoektocht naar zijn droomvrouw vooral naar het innerlijk. Daarnaast is het belangrijk dat zijn love-interest begrijpt dat hij voor zijn werk de hele wereld rondreist en dus vaak van huis is. Hier liepen zijn eerdere relaties vaak op stuk. Gideon is een grappige gangmaker die wil laten zien dat je ook met vitiligo de liefde van je leven kan vinden op ‘Love Island’!

Mehti

Een kaaklijn waar je een boterham mee kunt afsnijden… We zijn er niet allemaal mee gezegend, maar de 26-jarige Mehti in ieder geval wel! Deze grote, stoere knuffelbeer is bezig met de laatste loodjes van zijn hbo-opleiding en in de toekomst hoopt hij als ‘selfmade man’ een succesvolle onderneming te starten. Mehti heeft een hekel aan mensen die liegen en niet zichzelf durven te zijn. Op ‘Love Island’ gaat hij op zoek naar zijn eerste échte liefde. Tot dusver was Mehti steeds te kieskeurig en kapte hij alles af voordat het goed en wel begonnen was. Mehti gaat het hele eiland afspeuren naar een slimme, zorgzame dame die hem support en die geen blok aan zijn been is!

Merijn

Zeg je Brabantse gezelligheid? Dan zeg je: Merijn! Deze gespierde energiebom is pas 21 jaar, maar heeft nu al een een succesvol eigen elektrobedrijf. Voor Merijn staat familie op één en hij ziet zijn lieftallige ouders als zijn grote voorbeelden. In het bijzonder op het gebied van liefde, want zijn papa en mama zijn intussen al 29 jaar dolgelukkig met elkaar. Merijn’s eigen liefdesleven is nog niet echt op gang gekomen, maar dat ligt niet aan zijn versierskills. Met zijn openingsdansje, innemende glimlach en snoeiharde sixpack brengt hij menig vrouwenhart op hol. Ze blijven alleen nog niet echt plakken. Op ‘Love Island’ hoopt hij daarom een spontane ‘brown-eyed-beauty’ aan de haak te slaan met wie hij op lekker actieve dates kan.

Lennert

De 24-jarige, sympathieke Lennert komt uit de Belgische stad Sint-Niklaas. Als je hem voor het eerst ziet, denk je misschien dat hij een bad-boy is, maar niets is minder waar. Deze knappe Vlaming is supersociaal en hij pakt je in waar je bij staat! Maar, zoals de tattoo op zijn bicep zegt: als het erop aankomt kan hij ook behoorlijk intens en passievol zijn. Lennert is niet bang om zijn gevoelens uit te spreken en kan goed een luisterend oor bieden. Inmiddels is hij zo’n anderhalf jaar single. Lennert zoekt een dame die mooi van binnen èn van buiten is! Op ‘Love Island’ hoopt hij iemand te vinden waarmee hij een serieuze band kan opbouwen.

Marvin

Ideale schoonzoon Marvin heeft zijn leven goed op orde. De ambitieuze Vlaming is 28 jaar, heeft een eigen vastgoedkantoor in Antwerpen, en ziet er altijd piekfijn uit! Het enige wat nog mist is een prachtige dame aan zijn zijde. Aan aandacht heeft Marvin geen gebrek: Deze casanova weet de dames moeiteloos om zijn vinger te winden! Hij gebruikt zijn succesvolle verkooptrucs ook als versiertrucs. Omdat Marvin’s zaak voor hem altijd op één stond, heeft hij in zijn ‘twenties’ nooit eerder nagedacht over een lange termijnplan voor zijn liefdesleven. Hij kijkt uit naar het ontmoeten van een knappe soulmate op ‘Love Island’.

Jules

Het 24-jarige feestbeest Jules werkt als garçon in een fine dining restaurant in Antwerpen. Hoewel hij al veel internationale sterren heeft bediend, heeft hij zelf nog niet veel van de serieuze relaties geproefd. Jules is zich ervan bewust dat hij niet de breedste schouders of de hardste sixpack zal hebben op ‘Love Island’, maar dit compenseert hij ruimschoots met zijn droge humor en zijn geavanceerde versier-tactieken. De Vlaamse deugniet verleidt de meiden echter wél altijd met het grootste respect. Jules heeft zelf drie zussen en hij zou ook niet willen dat zij respectloos behandeld zouden worden. Als er op Love Island een kleine Latina rondloopt die zijn vibe weet te matchen, dan zou dat zomaar eens zijn eerste echte liefde kunnen worden!