Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is officieel: Harrie Snijders (zeg maar HVK of de dekhengst) maakt rentree in EOTB

We schreven er al over, maar het is nu éindelijk officieel: Harrie Snijders keert terug in dit seizoen van Ex On The Beach. Vorig jaar gingen er al geruchten rond over een eventuele rentree en ook werden er een aantal ‘bewijzen’ gedeeld op verschillende juicekanalen.

Gisteravond was het dan zo ver.

Harrie keert terug in EOTB

Harrie, ook wel HVK of de dekhengst genoemd, verscheen gister in de aflevering van Ex On The Beach. Eigenlijk wisten we ‘t al een klein beetje maar toch fijn dat het ook écht zo is. Harrie kwam meteen in een benarde situatie terecht, want er waren al een aantal exen van hem op het eiland. Of nou ja, exen.. meer scharrels. Romee, Lynn en Ayleen hebben allemaal al eens het bed gedeeld met HVK en alle dames reageren anders op zijn komst. Lynn stelt zich zelfs aan hem voor en Ayleen vond Harrie maar niks.

Hij moet echter niks hebben van al z’n exen en hij richt zich liever op al het nieuwe vrouwelijk schoon. Toch zoekt hij op de eerste avond aandacht bij Lynn maar dat draait toch uit op drama – hij noemt haar namelijk ‘niet z’n type’. Ja, met een beetje alcohol in je systeem kan dat verkeerd vallen.

Bizar seizoen

Acht sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij want ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. En niemand, maar dan ook niemand is veilig. Drama gegarandeerd. Zo ook in de aflevering van vorige week, die opeens wel een heel onverwachte wending kreeg.

Het was opvallend dat de Vlaamse OG Joyce niet meer te zien was. Joyce kreeg namelijk een positieve coronatest terug (hoe dan?) en moest daarom het programma verlaten. Ook Stevie zat in een lastig parket: zij moest kiezen tussen óf haar ex naar huis sturen óf drie andere mannen uit de villa. En tsja.. ze koos voor de laatste optie. Daarom moesten Theutche, Luca én Lars naar huis. WUUUUUT.

We zijn benieuwd of Harrie voor nóg meer chaos gaat zorgen. Maar.. die kans is groot.

Wat vinden de ouders van de nieuwe ‘Ex On The Beach’-originals van hun deelname? Wij vroegen ‘t ze