Emma Toussain
Emma Toussain Reality 31 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Is dit het bewijs dat Harrie (van het kamp) Snijders wéér meedoet aan Ex On The Beach?

Volgens geruchten zijn de opnames van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach inmiddels van start gegaan. De singles en exen gaan naar een warme bestemming om daar elkaar het leven zuur te maken. Roddelkanaal @juicechannel weet ons te vertellen dat er een oude bekende meedoet. Er is zelfs bewijs!

Je kent ‘m sowieso.

Ex On The Beach

Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. Vorig seizoen was een heftige. Met types zoals Lesley, Dusty, Odim en Jørney was er geen rustig moment te vinden en was er altijd wel drama. We zijn benieuwd of het nieuwe seizoen nóg intenser gaat worden en dat zou zomaar kunnen, gezien het bewijs van@juicechannel.

Volgens enkele volgers is Harrie Snijders (HVK) gespot in een beachclub op het eiland Gran Canaria. Ook draagt hij een herkenbare zwembroek die eerder te zien was op zijn eigen Instagram.

harrie eotb
Bron: @juicechannel__
harrie eotb
Bron: @juicechannel__

Van het kamp naar de ring

Harrie deed eerder al mee in seizoen 4 én in de All Stars-editie. Ook was hij te zien in een eigen Videoland-documentaire genaamd ‘Harrie: van het Kamp naar de Ring’. In deze documentaire was te zien hoe hij aan het trainen was voor een bokswedstrijd van Boxing Influencers. Harrie woont op ‘t kamp en houdt wel van een drankje en een feestje, dus het trainen ging niet altijd even gemakkelijk. Zijn trainer was er na verloop van tijd he-le-maal klaar mee en Harrie heeft zijn bokswedstrijd uiteindelijk dan ook verloren. Hij moest boksen tegen Danicio, (Je weet wel, van Rodanya) die in 2019 meedeed Temptation Island.

Niet Harrie de Hengst, maar déze single man komt zondag in Ex On The Beach