Emma Toussain
Emma Toussain Food 31 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: deze 7 misselijkmakende ‘gerechten’ zijn echt gemaakt

Soms kom je dingen tegen op het internet waarvan je wilde dat je ze niet had gezien. Het zijn meestal ook foto’s op video’s die dan de hele dag in je hoofd blijven hangen. Denk bijvoorbeeld aan rare eetgewoontes. Vaak wordt gedacht dat alleen zwangere vrouwen gekke voedselcombinaties bedenken, maar dit is zeker niet het geval. De volgende gerechten zijn.. misselijkmakend.

Pak ‘t teilje maar alvast.

Verschrikkelijke recepten

Sommige mensen eten wel héle rare dingen. Ook is het interessant om te zien, kijk bijvoorbeeld maar naar het tv-programma Bizarre Eters. Alleen maar spaghetti met kaas? Of elke dag alleen maar een witte boterham met kaas eten? Je moet er niet aan denken. De mensen op de volgende foto’s gaan nog een stapje verder.

1. Een hamburger met zoete topping

We houden van hamburgers. En van toetjes. Maar samen?! Nee bedankt.

recepten
Bron: Flavorflav

2. Garnalen met ei

Uhhhhhhh. Hoe veel garnalen zijn dit?! En waarom zitten er hele eieren doorheen? Zo. Veel. Vragen.

recepten
Bron: Flavorflav

3. Ranch soda

Misschien iets voor Amerikanen (die zwemmen in ranchdressing, toch?!) maar frisdrank met ranch-smaak lijkt ons.. verschrikkelijk.

recepten
Bron: Flavorflav

4. Paddenstoelen

Er is niks mis met paddenstoelen of champignons. Tenzij ze bij de wc groeien?! NO THANKS. Misschien ook goed om de badkamer even schoon te maken. Want paddenstoelen horen in ‘t bos, niet in de badkamer.

recepten
Bron: Flavorflav

5. Vlees uit de magnetron

Wil je ziek worden? Probeer dit dan uit. Of niet.. nee doe maar niet. Waarom zou je dit willen eten?!

recepten
Bron: Flavorflav

6. Ijs met kreeftsmaak

Als je denkt dat je alle ijssmaken inmiddels wel kent.. wij presenteren je: kreeftijs. Met échte stukken kreeft. Wij gokken dat dit ook iets Amerikaans is.

recepten
Bron: Flavorflav

7. Banaanwater

Water met komkommer? Heerlijk. Water met citroen? Goed voor je. Maar water met stukjes BANAAN erin?! Wie bedenkt zoiets? Het lijkt zelfs bij het ontbijtbuffet van een hotel te staan.

recepten
Bron: Flavorflav

6 vegetarische recepten waarmee je de Week Zonder Vlees mákkelijk volhoudt