Metro
Metro Sterrenbeelden 31 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 5

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 4 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 5

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Jouw bescheidenheid siert je, zonder twijfel. Maar je mag deze week ook best eens een keer met je vuist op tafel slaan. Zet zo je mening en wensen kracht bij. Soms kan dat heel verhelderend werken en dat zal een nieuwe ervaring voor jou zijn.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Kijk naar de toekomst, laat de dingen die gebeurt zijn rusten. Gebruik je fantasie om je toekomst vorm te geven. Dat is de enig juiste manier om teleurstellingen een goed plekje te geven. Allerlei problemen in je leven verdwijnen dan vanzelf.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Jij zit in een typische piekerfase. Je denkt na over van alles en nog wat. Ook je relatie wordt grondig onder de loep genomen. Je schopt tegen alles aan. Je partner kan hier gelukkig goed mee omgaan. Hij/zij steunt jou in alles.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Jij hebt deze week een vooruitziende blik. Je kunt situaties goed inschatten en je zult je werk met succes volbrengen. Daar kun je al snel de eerste vruchten reeds van plukken, want deze inzichten blijven niet onopgemerkt in jouw omgeving.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Jij moet af van dat gevoel van zelfmedelijden. Als je levenssituatie je niet bevalt moet jij echt zelf actie ondernemen. Alleen jij kunt jezelf gelukkig maken. Dat kan niemand voor je doen, hoe verleidelijk het ook is om juist dit uit handen te geven.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Laat de dingen niet op je afkomen deze week, maar geef zelf sturing. Laat de dingen gebeuren zoals jij het graag wilt. Neem zelf initiatief in de juiste richting. Als jij je stappen van tevoren nauwgezet plant dan ben je met zekerheid succesvol.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Sommige dingen zijn deze week niet zo als ze op het eerste gezicht lijken. Je moet dus goed op je hoede zijn. Ga niet af op dat wat anderen zeggen, dan word je niet teleurgesteld. Je buikgevoel heeft het goed, leer daarop vertrouwen.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Je bent wat wispelturig de laatste dagen en je neemt het niet zo nauw met de etiketten. Wees voorzichtig. Je partner zal dat zeker niet lang (meer) pikken. Een goede vriendschap kan hierdoor op het spel komen te staan.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Jij voelt je al een hele tijd moe en lusteloos. Je denkt dat je misschien ziek bent en laat een lichamelijk onderzoek doen. Maar onderzoek daarnaast of je wel gelukkig bent. Juist emotionele klachten kunnen je uitputten en tot fysieke klachten leiden.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Neem deze week even een pauze. Dat heb je hard nodig. Jij moet je voorbereiden en beschermen voor de komende tijd. Als je uitgerust bent kun jij de komende tijd beter aan. Zware griep en/of moeilijke discussies staan voor de deur.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Bedenk hoe je het contact gaat herstellen met die ene vriend of vriendin, die je de laatste tijd zo mist. Wees niet bang voor een afwijzing, de ander zal reuze blij zijn met je toenadering. Echte vriendschappen kunnen tegen een stootje.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

De mensen in je omgeving krijgen de indruk dat jij helemaal niet geïnteresseerd bent in hun leven en/of hun problemen. Is dat wel zo, ben je wel geïnteresseerd dan zul jij echt iets aan jouw houding moeten veranderen. Toon je belangstelling.

Dit artikel stond eerder op METRO