Emma Toussain
Emma Toussain Reality 14 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Ex-liefje van Wesley Sneijder zoekt liefde in nieuw seizoen van ‘Love Island’

Het nieuwe seizoen van Love Island is afgelopen maandag van start gegaan en sindsdien is er al heel wat gebeurd. Ook is er een knappe blonde dame bijgekomen die op zoek is naar de liefde. Haar naam is Jotti Verbruggen en ze komt uit Vlaanderen. Jotti heeft eerder gedate met oud-voetballer Wesley Sneijder, dus het zou kunnen dat je haar gezicht of naam al eerder voorbij hebt horen komen.

Berichtje: Jotti in Love Island

Weet je niet over wie we het hebben? Dan praten we je even bij. Op RTL Boulevard is te lezen dat Jotti in 2017 de wedstrijd Miss Elegantie won. Daarna is ze niet gestopt met de missverkiezingen, want in 2018 stond ze in de finale Miss België – niet gewonnen helaas. Op dit moment werkt de 27-jarige als model en ze is ook druk met Instagram.

Jotti werd niet al te lang geleden nog gespot met Wesley Sneijder. De twee hadden het erg gezellig op Ibiza, maar dat bleef uiteindelijk bij een soort vakantie-fling.. Het is niks geworden en daarom gaat Jotti op zoek naar de liefde in de Love Island villa op Gran Canaria.

Love Island is elke maandag tot en met zaterdag om 20.00 uur te zien bij Videoland.