Audrey Garot
Audrey Garot Relaties 15 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit zegt jouw knuffelpositie over jullie relatie

Hopelijk zit je op dit moment in een hele fijne relatie en is je partner echt iemand op wie jij kunt bouwen. Het is heel begrijpelijk dat jij je afvraagt waar jullie staan in de relatie en hoe de toekomst er voor jullie (samen) uit gaat zien. Het analyseren van jullie knuffelpositie kan een goede én leuke manier zijn om te kijken waar jullie staan in de relatie.

Zit jullie relatie goed?

Dit zegt je knuffelpositie over jullie relatie

Het is natuurlijk heerlijk om knuffelend in slaap te vallen met je partner. Maar als dit jullie niet lukt, is dat natuurlijk helemaal niet erg. Kijk dan naar de positie die jullie aanhouden als je lekker een filmavond hebt met je lover of kijk naar hoe jullie knuffelen voordat jullie gaan slapen. Check hieronder de knuffelposities en wat dit zegt over de relatie waar je nu in zit.

1. Knuffelen op je rug met je hoofd op zijn borst

Dit is een intieme positie en jij voelt je het veiligst als je hoofd op zijn borst rust. Ook vindt hij het prima dat hij een slapende arm krijgt, als jij je maar fijn en comfortabel voelt bij hem. Elke keer als jij je niet veilig voelt, zal hij er voor je zijn. Deze knuffelpositie is fijn voor de intimiteit en creëert een veilige en liefdevolle ruimte.

2. Knuffelend met de gezichten naar elkaar toe

Deze positie betekent dat jullie levens met elkaar verweven zijn en dat jullie functioneren als een stel. Wat betreft jullie toekomst, kan het twee kanten op gaan. Als dit een nieuwe relatie is, kan het zijn dat jullie in de ‘honeymoon’ fase zitten. Dit betekent dat jullie waarschijnlijk in de toekomst een comfortabelere en stabielere band gaan opbouwen met elkaar. Dit is helemaal niet erg! Dit betekent juist dat jullie ook een vriendschap aan het creëren zijn, naast de relatie.

Aan de andere kant, als jullie al een tijdje samen zijn en jullie nog steeds afhankelijk zijn van elkaar, kan dit voor problemen zorgen. Uiteindelijk zal één van jullie zichzelf gaan ontdekken buiten de relatie om. Dit kan betekenen dat jullie misschien wat minder tijd met elkaar moeten doorbrengen en je vooral even te focussen op jezelf.

3. Knuffelen als jij de grote lepel bent

Jij kan gewoon geen genoeg krijgen van je partner. Zelfs als hij met zijn rug naar je toe wijst, houd jij hem stevig vast. Je hebt de behoefte om altijd in de buurt te zijn van je partner, maar dit kan simpelweg gewoon niet. Als je het gevoel hebt dat je constant bij de ander moet zijn en de controle moet behouden, dan kan het zijn dat je hem vroeg of laat wegjaagt..

4. Knuffelen als jij de kleine lepel bent

Als jij de kleine lepel en de armen van je partner over je heen rusten, dan heb jij een hele goede relatie. Deze knuffelpositie is erg kwetsbaar en als jullie zo liggen laat dit zien dat jij jouw partner heel erg vertrouwt. Er is niets dat jullie niet aankunnen, want jullie relatie is enorm sterk.

5. Wegkijken terwijl jullie billen elkaar raken

Deze positie betekent dat jullie toegewijd zijn aan de relatie en aan elkaar, maar jullie blijven toch onafhankelijk van elkaar en dat is heel goed. Jullie zullen waarschijnlijk jullie hele leven lang met elkaar verbonden zijn, terwijl jullie nog wel als individuen groeien. Grote kans dat jullie later samen in het huwelijksbootje stappen.

6. Elkaar niet knuffelen of aanraken

Als jullie met elkaar in bed liggen en elkaar helemaal niet willen aanraken, betekent dit helaas niet veel goeds voor de toekomst. Jullie relatie zal dan waarschijnlijk ook niet heel lang duren.. sorry! Tenzij jullie beiden gewoon niet zo touchy zijn maar wel op heel veel andere manieren jullie liefde uiten.

Meiden met deze sterrenbeelden houden onwijs van knuffelen