Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 11 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Meiden met deze sterrenbeelden houden onwijs van knuffelen

Het koude weer is gearriveerd en daarom kruipen lovers graag zo dicht mogelijk tegen elkaar aan. Maar er zijn een aantal sterrenbeelden die écht niets liever doen dan knuffelen.

Knuffelen is goed voor de mens. Maar hoe kan het dat de één een echte knuffelkont is terwijl de ander waarde hecht aan een beetje personal space? Volgens astrologen zijn er vier sterrenbeelden die er écht heel erg van houden.

Deze vier sterrenbeelden doen niets liever dan knuffelen

Denk je dat jij ook één van de vier sterrenbeelden hebt die niets liever doet dan knuffelen? Lees dan gauw verder want wie weet heeft het simpelweg te maken met je sterrenbeeld.

1. Luxe en comfort: Stier 20 april – 20 mei

De stier houdt enorm van luxe. Daarbij hebben ze ook nog het talent dat ze gigantisch goed zijn in ontspannen. Gek is het dus niet dat dit sterrenbeeld niets liever doet dan knuffelen. Dit sterrenbeeld is gek op comfortabele ruimtes. Grote kans dat dit sterrenbeeld je verrast met een ultieme ontspanningskamer met de lekkerste lakens, kussens en luxe deurkaarsen.

2. De veroveraar: Ram 21 maart – 19 april

Ondanks dat de Ram niet altijd over haar of zijn emoties spreekt, tonen ze dit juist wel graag door lichamelijke affectie: knuffelen. Dit sterrenbeeld is een echte veroveraar en als hij of zij iemand te pakken heeft dan houdt ‘ie je letterlijk dichtbij zich. Daarnaast is dit sterrenbeeld heel trouw en zal alléén met jou knuffelen.

Wil je weer closer worden met je partner? Dit doen gelukkige koppels om hun relatie sterker te maken

3. Een van de gevoeligste sterrenbeelden: Kreeft 21 juni – 22 juli

Kreeft is het meest emotionele en gevoelige teken van de dierenriem. Het zijn enorme dromers en van nature zijn ze best verlegen. Toch gaan ze graag met mensen waar ze van houden diepe gesprekken aan én dan het liefst met lichamelijk contact. De kreeft heeft van nature veel behoefte aan affectie dus als je niet van knuffelen houdt is dit niet de juiste match voor jou.

4. Knuffelend het leven door: Leeuw 23 juli – 22 augustus

De Leeuw is het sterrenbeeld die dol is op affectie en ook nog het liefst wil dat iedereen het ziet. Dit sterrenbeeld knuffelt het liefst overal én met iedereen. Dit is het type dat veel dingen in het leven bestempeld met een knuffel: ontmoetingen, hoogtepunten en dieptepunten. Ja de leeuw is net zo knuffelbaar als dat hij of zij eruit ziet.

Ben jij de liefste vriendin ooit? Dat kun je zien aan déze punten