Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 11 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

YES! Deel 3 van 365 Days komt eraan en aan de trailer te zien belooft dit weer een hete boel te worden

Zeg je 365 Days, dan zeg broeierige scenes met Massimo en Laura. Na de eerste twee delen smachten we met z’n allen naar meer en wij hebben goed nieuws voor je: er komt meer. Na het vervolg dat in april verscheen, komt er ook een derde deel en wij praten je bij hierover.

Dit belooft een hete boel te worden.

Deel 3 van 365 Days komt eraan en dit weten we er nu over

In 2020 verscheen de Poolse film 365 dni, oftewel 365 Days, op Netflix. Little did we know dat deze reeks zo’n grote hit zou worden. Want eerlijk is eerlijk: tegen de sexy scenes met Massimo en Laura zeggen wij geen nee. Binnen de kortste keren had iedereen het over de film en was een vervolg onvermijdelijk. En daar was ‘ie dan, in april dit jaar kwam 365 Days: This Day op Netflix. Daar hebben we weer net zo van genoten als het eerste deel. Maar de pret is nog niet over, want er komt ook een derde deel.

Het grote nieuws is dat we zijn verrast met sappige content van het streamingplatform, wat betekent dat we Laura en Massimo hopelijk sneller opnieuw zullen zien dan we denken. De film heet The Next 365 Days en de trailer ervan is zojuist verschenen. Over steamy gesproken…

Het nieuwe deel gaat verder waar het vorige eindigde, dus het betekent dat we meteen te weten komen of Laura het heeft overleefd nadat ze was neergeschoten. Ook krijgt de romance tussen Laura en Nacho een vervolg, tot het grote ongenoegen van Massimo. Het belooft er dus weer net zo heftig aan te gaan als in de vorige films – wij kunnen niet wachten.

The Next 365 Days verschijnt véél eerder dan je denkt

Houd je vast, want deze film verschijnt al veel eerder dan je denkt op Netflix. Op 19 augustus is The Next 365 Days namelijk al te zien op de streamingsdienst. Wij weten wat de doen die dag!