Audrey Garot
Audrey Garot Reality 15 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Het werkt echt: oud-Married at First Sight koppel Rowan en Astleigh zijn één jaar getrouwd

Het gebeurde allemaal vorig jaar, 14 september 2021, toen Rowan en Astleigh elkaar het jawoord gaven in het programma Married at First Sight. In dit programma worden twee onbekenden met elkaar gematcht en zonder dat ze elkaar eerder hebben gezien, stappen ze in het huwelijksbootje. Zo ook Rowan en Astleigh – waarbij het experiment dus wel lukte.

Super lief!

Eén jaar getrouwd

Het is nu één jaar (oke, + 1 dag) geleden dat dit mooie stel in het huwelijksbootje is gestapt en ze zijn nog steeds verliefd op elkaar. In een gesprek met RTL Boulevard geeft Astleigh aan hoe hij zijn relatie met Rowan zou omschrijven: “Als ik onze liefde nu op dit moment zou moeten omschrijven dan zou ik het omschrijven als een diamant. Hij is al heel mooi zoals die is, en nu is het alleen nog maar fijnslijpen en dan wordt ‘ie alleen maar beter.” Awh!

Op naar de volgende 100 jaar

Rowan en Astleigh delen beiden op Instagram een lieve foto van hen samen: Zo schrijft Rowan: “1 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven. ❤️💍 1 jaar van lachen en genieten, 1 jaar van kietelen en knuffels, 1 jaar van stappen maken voor ons samen, 1 jaar van ontzettend veel liefde. Ik hou van je en op naar de volgende 100 jaar. ❤️”

Ook Astleigh laat dit moment niet voorbij gaan en deelt ook een super schattige post op Instagram: “Vandaag 1 jaar getrouwd! Wat is dit jaar ontzettend snel voorbij gevlogen❤️ Je maakt me blij en haalt het beste in mij naar boven💯 elke dag weer doen we kei hard ons best om ons geluk in stand te houden en als we zo doorgaan zoals we nu doen dan worden we vast en zeker heeeeel oud en gelukkig. 🍀”

Op één knie

Het stel is natuurlijk op de eerste dag meteen met elkaar getrouwd en hierdoor heeft Astleigh nooit een aanzoek kunnen doen. Daarom besloot hij afgelopen juli om de cirkel rond te maken en een echt aanzoek te doen aan zijn liefde Rowan.

Dit veelbesproken koppel heeft MAFS verlaten – wat vonden zij van hun deelname?