Audrey Garot
Audrey Garot Reality 15 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeh: is Denise uit B&B Vol Liefde dan toch aan het daten met deze kandidaat?

Denise was één van de B&B-eigenaren die zich had opgegeven voor het programma B&B Vol Liefde. Vijf mannen reisden af naar Spanje om haar hart te veroveren. Vanaf dag één hadden Denise en Dave het heel leuk samen en heel Nederland kon hiervan meegenieten. Terwijl Denise steeds meer kriebels kreeg voor Dave, voelde hij niet die romantische klik die hij had gehoopt en besloot hij om het programma te verlaten. Even leek het erop dat Denise single zou blijven na dit avontuur, maar nu lijkt het er toch op dat zij aan het daten is met een oud-deelnemer..

En het ziet er erg gezellig uit tussen de twee.

Denise is aan het daten met déze deelnemer

Dave besloot uiteindelijk om naar huis te gaan en dit had Denise totaal niet zien aankomen. Denise was niet blij met zijn keuze en er ontstond nogal wat onenigheid tussen hen. Hierna bleef Denise alleen achter met Sven. Hoewel de twee het heel gezellig hadden samen en naar elkaar toe groeiden, besloten zij toch om vrienden te blijven. Vanuit daar zouden zij verder kijken of het misschien toch nog wat kon worden. En wat blijkt, de twee zijn nu samen in Ibiza!

Ook juicekanaal Reality FBI deelt foto’s van hun samen. Op de foto’s die ze delen is te zien dat ze aan het knuffelen zijn en ook lijkt het alsof ze hand in hand lopen. Oeh, zou er dan toch iets opbloeien tussen die twee? Reality FBI vertelt dat (volgens bronnen) Denise en Sven momenteel aan het daten zijn, maar dat ze er nog geen label op willen plakken.

Bekijk hieronder de foto’s van Reality FBI.
Denise en Sven - B&B Vol Liefde

Veel gebeurd

Dat er veel is gebeurd de afgelopen tijd is één ding wat zeker is. Zo werd Denise uitgemaakt voor ‘terrorist’ door Eddy Zoey bij RTL Boulevard, omdat zij commentaar heeft op de makers van het programma. Hier was zij niet zo blij mee en dat snappen wij wel..

Dit is waarom Richard heeft meegedaan aan ‘B&B Vol Liefde’ en shocker: het is niet voor de liefde