Emma Toussain
Emma Toussain Reality 24 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Fans van B&B Vol Liefde kiezen massaal de kant van Dave: ‘Wat een vals gedrag’

In de meest recente aflevering van het programma B&B Vol Liefde neemt de ‘love story’ van Denise en Dave een andere wending. Dave heeft Denise namelijk laten weten dat hij naar huis gaat en dat zag zij niet aankomen. Hij heeft uitgezocht of hij gevoelens voor Denise kon krijgen, maar dat bleek toch niet zo te zijn. Denise kreeg juist wél gevoel en die was op zijn zachtst gezegd niet blij met zijn openbaring. Fans van het programma vinden haar manier van aanpak dan ook echt niet kunnen: ‘Wat een vals gedrag’. Twitter staat vol met steunbetuigingen aan Dave.

Wat vind jij?

B&B Vol.. Liefde? Ruzie?

Dave was niet altijd favoriet, zo vonden veel mensen hem tijdens zijn verblijf wat schijnheilig. Vooral tegenover de andere mannen die het hart van Denise probeerden te veroveren. Toch bleef hij lang plakken om uit te zoeken of hij écht verliefd kon worden. Leuk vindt hij haar wel, maar échte kriebels? Die bleven uit. Hij besloot dat tegen Denise te vertellen maar dat viel bij haar niet echt lekker.

Twitter staat zoals altijd vol meningen en het valt op dat iedereen nu toch wel erg #teamdave is. Veel mensen vinden de reactie van Denise kinderachtig en ook vinden ze het niet kunnen dat ze haar moeder erbij haalt.

Denise reageert op Instagram

De B&B-eigenaresse vond het zelf ook lastig om te zien en kon het dan ook niet laten om te reageren middels een post op Instagram: “Het is TV maar wel met mijn echte gevoelens. Deze gevoelens zijn niet allemaal getoond want zeker niet alle gesprekken zijn opgenomen en uitgezonden. Het is maar een heel klein deel + geknipt en geplakt. Het verbaasd mij hoe Nederland meeleeft en in hoe verre mensen de moeite nemen om hier iets van te vinden.Laten we liever zijn voor elkaar (vooral op sociale media). Laten we tv met een korreltje zout nemen. Het is voor entertainment, niet voor frustratie. Oordeel niet te hard over iemand die je helemaal niet kent.”

Slide in de DM: Ben uit ‘B&B Vol Liefde’ nog op zoek naar een vriendin