Emma Toussain
Emma Toussain Reality 22 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Slide in de DM: Ben uit ‘B&B Vol Liefde’ nog op zoek naar een vriendin

De vonken zijn niet overgeslagen tussen Denise en Ben tijdens de opnames B&B Vol Liefde. Vooral die laatste heeft daar wat moeite mee, want hij had naar eigen zeggen wel langer willen blijven. Dat vertelt hij in een video van RTL.

Ben is op zoek naar de liefde

Dat het niks is geworden met Denise is jammer, maar dat betekent niet dat Ben bij de pakken neer gaat zitten. Hij is nog steeds op zoek naar liefde en hij doet, in diezelfde video van RTL, dan ook een oproep. “Mocht jij geïnteresseerd zijn in mij, zoek me gewoon via de socials.” Vond jij Ben wel wat? Stuur ‘m dan gewoon een DM en wie weet! Lekker makkelijk hè, in deze moderne tijd.

Wij hebben het je alvast makkelijk gemaakt door deze knappe vent op te zoeken op Instagram. We weten al een aantal dingen van hem aan de hand van zijn bio: Hij komt uit Arnhem/Westervoort, hij is sales engineer, rijdt een Kawazaki Z1000, is gek op Fitness, doet ook aan mindfulness, houdt wel van een festivalletje en pakt graag het vliegtuig naar nieuwe bestemmingen. Nou, is ‘t iets voor je?

Gezellig op de koffie

Lijkt het je leuk om deze zomer bij een van deze Bed & Breakfasts te slapen? Dat kan! Verspreid over prachtige plekken in Europa de B&B-eigenaren er klaar voor om de zoektocht naar de eeuwige liefde te beginnen. Maar daarnaast moeten ze natuurlijk ook gewoon geld binnen harken en sommige accomodaties zijn nog te huur! Eerder schreven we al waar jij deze zomer nog terecht kan – lekker rellen bij Astrid of wijnen bij Natasja? De kans is groot dat de B&B’s snel volgeboekt zijn maar wie weet kan je er nog terecht. En anders volgend jaar! Alvast iets leuks om naar uit te kijken.

Makers ‘B&B Vol Liefde’ zoeken nu al nieuwe kandidaten voor het volgende seizoen