Emma Toussain
Emma Toussain Reality 22 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Makers ‘B&B Vol Liefde’ zoeken nu al nieuwe kandidaten voor het volgende seizoen

Geniet jij ook zo van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde? En met genieten bedoelen we waarschijnlijk dat je af en toe met kromme tenen op de bank zit want oh boy – wát een awkward situaties ontstaan er toch soms. Denk aan Hans met zijn twee dames (en ex) in Italië of Astrid en haar grenzen in Oostenrijk. De kijkcijferhit is zo populair dat de makers nu al bezig zijn met het bedenken van een nieuw seizoen. En daar zijn nieuwe mensen voor nodig!

B&B Vol Liefde

Verspreid over prachtige plekken in Europa zijn B&B-eigenaren er klaar voor om de zoektocht naar de eeuwige liefde te beginnen. Maar liefde is pas liefde als het van twee kanten komt.. dat wordt pijnlijk duidelijk tijdens de afleveringen. Welke Nederlandse partner durft de stap over de grens te maken en samen met de eigenaren het avontuur der liefde aan te gaan? Deze keer volgen we Richard, Hans (Frankrijk), Martijn, Denise, Natasja, Hans (Italië), Astrid en Ted.

Maar.. goed nieuws! De makers van de serie zijn al bezig met het volgende seizoen. En dat willen ze waarschijnlijk ietsje anders gaan aanpakken. Nu kunnen alleen B&B-eigenaren uit Europa zich inschrijven, maar dit wordt misschien wereldwijd. Een lekker optrekje in Latijns-Amerika? Een tof appartement in Tokyo? Of een surfhut in Australië? Lijkt ons wel wat.

Aanmelden kan nú!

Ben jij iemand met een eigen Bed and Breakfast? Of ken jij iemand die zo’n accomodatie runt? Je kunt je (of iemand anders) namelijk nu opgeven!
Dat doe je via deze link.

Dat er uitgesproken types in het programma zitten blijft niet onopgemerkt. TikTokker Iris Rulkens imiteert graag mensen in haar video’s en zo ook de B&B-deelnemers. Bekijk de grappige video’s hier!

YAY: ‘B&B Vol Liefde’ is vanaf deze datum weer te zien bij RTL4