Emma Toussain
Emma Toussain Reality 22 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Koen is terug! Hij verrast Jaimie op Bali in de nieuwste aflevering van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane waarbij de social influencer en beginnend DJ wordt gevolgd in haar leven na een turbulente periode. Om weer op te laden én om na een lange tijd eindelijk weer haar vader te zien, reist Jaimie samen met vriendin Estelle af naar Bali! En wie staat daar onverwachts opeens op de stoep? Niemand minder dan goede vriend Koen! Het drietal is weer herenigd en het feesten en de onderlinge ‘ondeugd’ kan weer beginnen.

BFF Koen is terug om Jaimie te verrassen

Wat een verrassing! Koen is vanuit Zuid-Afrika naar Bali gevlogen om de dames te vergezellen op het eiland! Het drietal (inclusief Estelle) is weer herenigd en Koen vindt het fijn de dames weer te zien na een toch best wel zware tijd in Kaapstad en zelfs na een *zware* Economy vlucht. Jaimie kijkt verliefd naar koen en laat blijken dat het voelt alsof haar lang verloren man weer terug is.

Bekijk de vrolijke clip hieronder:

Ook moet Koen even stretchen na een lange vlucht..

Samen door het leven

Koen en Jaimie hebben een hele hechte vrienschap en ook nemen ze het altijd voor elkaar op als het moet. Ook na de breuk met Lil Kleine stond Koen aan haar zijde en sprak de woorden: “Lieve Jamie, ondanks dat ik er altijd voor je heb geprobeerd te zijn in goede en in slechte tijden, wist ik niet altijd hoe. Hier is namelijk geen handboek voor. Het monster waar jij de afgelopen jaren mee te maken hebt gehad is nu eindelijk voorbij. En dat gun ik je. Ik hoop dat je vooral vooruit kunt kijken, je veilig kan voelen en dat je weer de weg vindt om te kunnen stralen. Ik hoop op gerechtigheid lieve Jaimie, je bent zo’n mooi mens. Genoeg is genoeg. We doen dit samen. Ik hou van je.”

Getting better

Koen zat zelf dus in Zuid-Afrika – niet voor een luxe vakantie, maar om af te kicken van zijn drugsverslaving. Inmiddels heeft hij laten weten dat het goed met hem gaat en dat hij langzaam werkt aan zijn herstel. Hij liet weten helemaal klaar te zijn met Yvonne Coldeweijer, die een video over zijn verslaving had gemaakt. Hij onthult zelfs suïcidale gedachten te hebben gehad: “Na het zien van jouw video over mij, wilde ik niet meer verder. Je hebt mij zo erg aan de publieke schandpaal genageld, terwijl je wist hoe slecht het met mij ging. Je had geen enkel recht dit te doen.”

Jaimie Vaes over seizoen 3 van in Jaimie: In The Vaes Lane: ‘Het gaat nu een keer écht om mij’