Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Koen Kardashian is helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer en roept volgers op om haar account te rapporteren

Koen Kardashian is Yvonne Coldeweijer helemaal zat en dit maakt hij dan ook duidelijk op zijn Instagram-kanaal. Koen heeft een zware periode achter de rug en hij onthult dan ook dat hij het leven niet meer zag zitten nadat Yvonne een van haar juice-video’s had gepubliceerd. Een heftige onthulling, eentje waar veel volgers van schrikken. Ook krijgt hij steun van (bekende) vrienden, die het ook niet eens zijn met de werkwijze van roddelkoningin Yvonne.

Heavy.

Koen Kardashian

Yvonne heeft wel vaker wat te zeggen over Koen op haar Instagram en in haar video’s. Laatst poste Koen een foto waarop hij ‘gewoon’ lekker aan het eten is op een terras. Yvonne reposte de foto in haar Verhaal met het commentaar: “Koen moet eigenlijk een programma krijgen waarbij hij opzoek gaat naar nieuwe Amsterdamse vrienden die geen drugs gebruiken. En ja, die zijn er 😘”

Afkicken en herstel

Koen is afgelopen periode in Zuid-Afrika geweest om af te kicken van zijn drugsverslaving. Inmiddels heeft hij laten weten dat het goed met hem gaat en dat hij langzaam werkt aan zijn herstel. Dat Yvonne het nodig vond om zo’n opmerking te maken schoot bij Koen dan ook in het verkeerde keelgat. Hij is er klaar mee en hij richt zich dan ook tot Yvonne zelf op zijn Instagram. Hij onthult zelfs suïcidale gedachten te hebben gehad: “Na het zien van jouw video over mij, wilde ik niet meer verder. Je hebt mij zo erg aan de publieke schandpaal genageld, terwijl je wist hoe slecht het met mij ging. Je had geen enkel recht dit te doen.”

@koenkardashian

Veel steun

Veel andere BN’ers zijn ook helemaal klaar met het juicekanaal van Yvonne en steunen Koen dan ook volledig. Vooral goede vrienden zoals Anna Nooshin en Jaimie Vaes komen voor hem op door zijn bericht te delen op Instagram. Anna laat weten: “Ik sta altijd finaal achter je.”

Koen Kardashian neemt het op voor BFF Jaimie Vaes en noemt Lil Kleine een ‘monster’

Rapporteren

En wat nu? Koen roept volgers op om het account van Yvonne te rapporteren zodat ze haar werk niet meer kan doen. Ook demonstreert hij deze actie zelf eventjes voor mensen die niet weten hoe dit moet.

@koenkardashian
@koenkardashian

Wat vind jij van het bericht van Koen?

Zoveel verdient juice-koningin Yvonne Coldeweijer per jaar