Emma Toussain
Emma Toussain Mode 12 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Wij waren bij de modeshow van Hunkemöller en zó ziet de nieuwe collectie eruit

Eens per jaar organiseert lingeriemerk Hunkemöller een modeshow om de nieuwste collectie te showen. Afgelopen twee jaar werd dit middels een livestream gedaan maar dit jaar mocht er éindelijk weer publiek bij zijn. De redactie van Beautify was ook uitgenodigd (YAY) en we vertellen je alvast één ding: het stelde zeker niet teleur.

Nieuwe collecties Hunkemöller

Dit jaar werden de sub-merken van Hunkemöller als een krachtig energieke en vooral kleurrijke eenheid geshowd. De verschillende segmenten van de show bevatte elk hun eigen persoonlijkheid en dat gevoel werd ondersteund door de energie en diversiteit van de modellen met ieder hun eigen personality. En dat zag je ook zeker terugkomen op de catwalk.

hunkemoller
Bron: Hunkemöller

Duits model en presentatrice Rebecca Mir presenteerde de opening van de show. Bekijk ‘m hieronder:

Van alle markten thuis

Internationaal topmodel Nyakim Gatwech opende hierna op spectaculaire wijze de Black Chapter op de catwalk. De focus op lingerie, een mix van premium lounge én private stijlen liepen waren goed te zien in de verschillende collecties. Eerst waren er veel zwarte en donkere kleuren te zien, daarna liep de collectie over in wit.

Bron: Hunkemöller

Aan het einde ontstond er een ware kleurexplosie. Waar moet je dan aan denken? Sexy setjes in de kleuren geel, groen, blauw, roze, oranje en geel bijvoorbeeld. Hunkemöller vindt diversiteit belangrijk en daarom liepen verschillende modellen mee. Meiden in verschillende maten en van verschillende etniciteiten paradeerden over de catwalk.

Bron: Hunkemöller

Ook wij waren aanwezig tijdens deze avond. Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk onze TikTok-video en volg ons ook even. Is lief.

@beautifymagazine

Afgelopen dinsdag was het tijd voor de grote modeshow van lingeriemerk @Hunkemöller en onze redactie was erbij! Een kleine sfeerimpressie voor jullie 💘 #hunkemoller lingerie #fashionshow #amsterdam #beautify #editor

♬ Level Up – Ciara

Nu verkrijgbaar

De nieuwe lingerie- en zwemcollecties bevatten diverse stijlen, kleuren en materialen. Hunkemöller belooft ons stijlvolle vrouwelijke vormen die elk lichaam optimaal framen. In lijn met hun inclusieve en diverse waarden, ontworpen voor alle vormen en maten, van XS tot XXL. De limited editions zijn nu online beschikbaar.

Single? Dit zijn de beste date-ideeën op basis van jouw maanteken