Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 12 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Contour aanbrengen met een jade roller? TikTokkers doen het.. maar werkt dat echt?

Op TikTok hebben we al gezien hoe mensen bizarre voorwerpen gebruik om contour aan te brengen. Zo zagen we iemand haar neus contouren met een vork, en zo zijn er nog veel meer manieren om de gezichtsstructuur te definiëren. Nu contouren TikTokkers massaal met jade rollers.. hoe zit dat? En werkt dat echt?

Wij zoeken het voor je uit.

Jade roller

De jade roller is misschien wel één van de populairste beautytools die je ook nu nog overal tegenkomt. De rollers zijn gemaakt van 100 procent – je raad het al – jade. De jade-steen staat bekend om haar positieve werking op het zenuwstelsel, zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest en verdrijft negatieve energie. Je gebruikt de jade roller als schoonheidsritueel om je huid én de spieren daaronder te masseren. Maar het blijkt ook bruikbaar als een soort contour-stick. Huh?!

Contourtool

Een paar maanden geleden zagen we op TikTok hoe mensen foundation aanbrachten door middel van een jade roller:

@sacheubeauty

This is not what we created the roller for…but it was a fun challenge 🤩✨@Darcei thanks for the inspo #jaderollerfoundation #foundationroller

♬ original sound – SACHEU Beauty

Nu – Niet lang daarna – gaan mensen nog een stap verder door een jade roller te gebruiken om hun blush- en bronzer aan te brengen. De meeste onder ons zullen hier vaak een make-upkwast of spons voor gebruiken. Toch laat de video, die @rachelrigler op TikTok plaatst, zien dat ook de een massageroller een gewenst resultaat kan geven.

Hack

In de video gebruikt @rachelrigler een crèmeblush en crèmebronzer. Ze smeert de contourcrémes op de plekken waar je dit normaal ook doet. Dan ‘rolt’ ze het uit en ja.. het resultaat is wel mooi.

@rachelrigler

thoughts? 🤔 #jaderoller #makeup #makeuphack #beauty

♬ original sound – Garrett Williams

Toch maar proberen dan?

De oldskool ‘hot rollers’ maken een heuse comeback en de resultaten zijn prachtig