Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 14 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Koen Kardashian neemt het op voor BFF Jaimie Vaes en noemt Lil Kleine een ‘monster’

Veel bekende Nederlanders nemen het op voor de ex (?) van Lil Kleine, Jaimie Vaes. Gisteren plaatste Yvonne Coldeweijer verontrustende beelden van het stel. Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, trok Jaimie Vaes aan haar haren uit de auto om vervolgens haar hoofd tussen de deur te klemmen. Vorig jaar werd Jorik gearresteerd op Ibiza nadat hij Jaimie zou hebben mishandeld. Toen ging hij vrijuit, maar dat gaat nu niet zomaar lukken.

Koen Kardashian steunt vriendin Jaimie

Koen en Jaimie zijn al jaren goede vrienden en steunen elkaar door dik en dun. Ze zijn regelmatig samen op Ibiza te vinden en ook in Nederland ondernemen ze veel. Padellen, wandelen, feesten, een koffietje doen.. echte besties dus.

Jaimie Vaes krijgt een eigen realityserie op discovery+

Het was dan ook wachten op een reactie van Koen, nadat het nieuws over de mishandeling van Jaimie naar buiten kwam. Koen plaatst een kort maar sterk verhaal op zijn Story:

Koen Jaimie
Bron: Instagram @koenkardashian

Hij schrijft erbij:

“Lieve Jamie,
Ondanks dat ik er altijd voor je heb geprobeerd te zijn in goede en in slechte tijden, wist ik niet altijd hoe. Hier is namelijk geen handboek voor. Het monster waar jij de afgelopen jaren mee te maken hebt gehad is nu eindelijk voorbij. En dat gun ik je. Ik hoop dat je vooral vooruit kunt kijken, je veilig kan voelen en dat je weer de weg vindt om te kunnen stralen. Ik hoop op gerechtigheid lieve Jaimie, je bent zo’n mooi mens. Genoeg is genoeg. We doen dit samen. Ik hou van je.”

Koen vertelt dus ook dat Jaimie hier de afgelopen jaren al mee te maken heeft gehad. Wij hopen dat de waarheid snel boven tafel komt en dat Jaimie inmiddels veilig is.

Lil Kleine wederom aangehouden voor mishandeling Jaimie maar nu is er bewijs