Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 27 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

Jaimie Vaes krijgt een eigen realityserie op discovery+

We kennen Jamie Vaes natuurlijk allemaal als de wifey van Lil Kleine. Hun luxeleventje kunnen we redelijk uitgebreid volgen op de Gram, maar binnenkort komt daar een realityserie bij. Op discovery+ zal Jaimie Vaes: In the Vaes lane heten.

We krijgen daarmee een kijkje in haar leven als moeder en zullen ook de voorbereidingen op haar huwelijk met Lil Kleine zien.

Eigen realityserie voor Jaimie Vaes

Hoewel de Instagram Stories van Jaimie én Lil Kleine vermakelijk zijn (I mean, van zo’n vakantie in Dubai kunnen wij alleen maar dromen), worden wij blij van het nieuws dat er een heuse realityserie komt waarbij er ingezoomd wordt op haar privé-leven.

En dat is er een. Je kan haar leven hectisch noemen en het zit vol contrasten: het ene moment is ze een drukke, zorgzame moeder en het ander moment staat ze vol in de steigers voor honderden camera’s aan de zijde van soon to be hubby Jorik Scholten.

discovery+

De serie Jaimie Vaes: In the Vaes lane wordt gelanceerd op streamingdienst discovery+. De dienst waar ook andere realityparels op staan zoals 90 Day Fiancé. Het is een discovery+ Original en zal vanaf februari te zien zijn.

Met een abonnement op deze streamingdienst krijg je toegang tot heel wat real-life entertainment uit binnen- en buitenland. Je kunt deze programma’s vooruit kijken óf tot 30 dagen terug kijken op je mobiel of tablet, óf op desktop (en eventueel streamen naar televisie).

Een abonnement kost €3,99 per maand met een gratis proefperiode van 7 dagen. We weten niet van jou, maar kunnen niet wachten om deze hele dienst uit te spelen. Hallo 90 Day Fiancé en Sex Tape.