Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 18 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Omg! Er komt een nieuw programma waar mensen hun seksleven filmen

Love Island is al lang en breed voorbij en Temptation Island loopt op zijn einde (net als deze tweede relatie trouwens): qua realityprogramma’s lijkt het erop alsof we moeten wachten tot het volgend hoogtepunt. Well, dat is semi-waar. Het is nog even wachten, maar dat hoogtepunt komt sneller dan je denkt. Vanaf 6 februari kunnen we namelijk genieten van het nieuwe programma Sex Tape.

En dat wordt net zo spannend als dat de titel doet vermoeden. We praten je bij.

Sex Tape op discovery+

Sex Tape wordt de eerste discovery+ Original serie. In het programma duikt Bobbi Eden met achttien(!) bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in. Per aflevering krijgen drie koppels de opdracht om hun leven te filmen. En jawel, met álles wat daar bij komt kijken: liefde, ruzie én seks.

De koppels gaan vervolgens elkaars Sex Tape kijken (want zeg nou zelf, wat weten we nou van het seksleven van andere koppels?) onder leiding van presentatrice Bobbi Eden en relatiedeskundige Jeremy Heshof. Ze bespreken alles met elkaar: hoe hou je het spannend, wat zijn onzekerheden, wat valt er nog te experimenteren en hoe steekt de communicatie in elkaar? Hoog tijd om alle taboes rondom seks te doorbreken.

De deelnemers

In totaal zijn dus achttien mensen bereid om hun (seks)leven te delen met niet alleen Bobbi Eden en relatiedeskundige Jeremy Heshof, maar ook met heel Nederland. In de nieuwe serie Sex Tape zal je onder andere Michael van der Plas (ex van Barbie) met zijn vriendin Naomi zien, oud-kandidaat van Utopia Baldr met zijn vrouw Anna en zangeres Nathalie Makoma met haar vriend Jean-Claude.

Spoiler: sommige koppels denken heel vrij over het delen van hun seksleven, en zijn bereid om echt alles te laten zien. Andere koppels zijn daar weer wat voorzichtiger in.

Discovery+

Sex Tape zal dus vanaf 6 februari verschijnen op discovery+. Met een abonnement krijg je toegang tot heel wat real-life entertainment uit binnen- en buitenland. Je kunt deze programma’s vooruit kijken óf tot 30 dagen terug kijken op je mobiel of tablet, óf op desktop (en eventueel streamen naar televisie).

Een abonnement kost €3,99 per maand met een gratis proefperiode van 7 dagen. We weten niet van jou, maar kunnen niet wachten om deze hele dienst uit te spelen. Hallo 90 Day Fiancé en Sex Tape.