Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Films & Series 14 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

WOW! Zo zien je favoriete Disney-prinsessen er in het ‘echt’ uit

We zullen jammer genoeg nooit weten hoe het is om een Disney-prinses te zijn en ook zullen we nooit vriendinnen met ze worden. Toch maken ze ons leven al jaren een stukje mooier en vrolijker. De Braziliaanse kunstenaar Hidreley Leli Diao zorgt er voor dat we ons een stukje meer verbonden kunnen voelen met deze personages. Hij maakt ze namelijk menselijk.

Zo zien Disney-prinsessen als Sneeuwwitje en Rapunzel eruit in het echt.

Moana uit Moana

Een iets ‘modernere’ prinses en voorbeeld voor veel jonge meiden.

Elsa uit Frozen

De film Frozen valt ook onder de moderne Disney films en door de 3D-animatie is het al wat makkelijker in te schatten hoe Elsa er in het echt uit zou zien. Toch maakt deze afbeelding het allemaal een stuk duidelijker.

Sneeuwwitje uit Sneeuwwitje

Het sprookje Sneeuwwitje bestaat al tientallen jaren en menig vrouw is opgegroeid met dit verhaal. De zeven dwergen, de giftige appel, de prins en dé kus..

Tinkerbell uit Peter Pan

De schattige ‘tink’ uit Peter Pan moet wel schattig zijn in real life, toch?

Rapunzel uit Rapunzel

Rapunzel is met haar enorm lange lokken een bijzonder figuur maar hij zorgt er wel voor dat duizenden meisjes dromen van mooi lang haar.

Prinses Tiana uitDe Prinses en de Kikker

Veel meiden met een donkere huidskleur waren opgelucht toen er eindelijk een prinses verscheen met dezelfde uitstraling.

Maribel Madrigal uit Encanto

Maribel is niet echt een prinses maar ze zorgt wel voor heel veel vrolijkheid. Ook is de film Encanto nieuw en erg populair.

Ariel uit De kleine zeemeermin

Het Deense sprookje geschreven door Hans Christian Andersen is tragisch maar ook al jaren erg populair. De knappe Ariel heeft zelfs een standbeeld in het Deense Kopenhagen.

Prinses Merida uit Brave

Deze jonge roodharige meid wil zelf haar toekomst bepalen en is een kei in boogschieten. Haar rode haren zorgen ervoor dat ze eruit ziet alsof ze veel pit heeft.

Magisch medicijn: Disney-films kijken is goed voor je gezondheid