Emma Toussain
Emma Toussain Carriere 14 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Zoveel verdient juice-koningin Yvonne Coldeweijer per jaar

Wil jij graag op de hoogte blijven van het laatste realitynieuws of sappige inside informatie krijgen over BN’ers? Wij voorzien jou graag van deze juice maar dit komt natuurlijk ergens vandaan. Het kanaal @Lifeofyvonne van Yvonne Coldeweijer is zo’n bron en zij brengt niet alleen maar de laatste roddels, ze heeft er inmiddels een heel bedrijf omheen gebouwd. En.. ze verdient lekker.

Interview Quote

Yvonne geeft eigenlijk geen interviews, maar voor Quote maakt zij graag een uitzondering. Ze wil namelijk graag uitleggen dat ze ‘niet zomaar wat doet’. Yvonne: “Ik bekijk alles commercieel en strategisch.” Die strategie is terug te zien op haar online-kanalen: op Instagram heeft ze inmiddels 280.000 volgers en op haar Youtube-kanaal Life telt ze 150.000 abonnees.

Wat schuift ‘t?

Dat Yvonne weet wat ze doet, blijkt uit het artikel van Quote: “volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar. Want: ‘geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame’, zegt Coldeweijer.”

Eigen baas

Yvonne denkt ook te weten waarom zij zo veel succes heeft: “Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet mag doen, hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen.”

Is de relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen nu officieel over?