Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Is de relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen nu officieel over?

Het is de laatste weken aardig onrustig rondom André Hazes en vriendin Sarah van Soelen. Er gingen talloze geruchten rond over het verbreken van de relatie, het afkicken en een burn-out waarvan hij herstellende zou zijn in het buitenland. Hazes kwam vorige week zondag, na weken van radiostilte, weer in de media omdat hij en moeder Rachel op Schiphol aankwamen. Daarna is er niks meer vernomen van André en zijn vriendin Sarah.. tot nu.

JUICE.

Is de relatie officieel over?

De situatie rondom André en Sarah is al weken onduidelijk. Sarah postte niks op haar eigen Instagramkanaal maar wel op het kanaal van haar werk Ook viel op dat Sarah haar ‘Andre’-ketting minder vaak droeg dan voorheen. Is er soms toch iets aan de hand?

Juice over André Hazes en Sarah van Soelen

Roddel-en juicekanaal @lifeofyvonne komt vandaag met bericht dat André Hazes en Sarah van Soelen inderdaad officeel uit elkaar zouden zijn. Ook plaatst ze een video met uitleg op haar YouTubekanaal.

Yvonne tipte vorige zondag week dat André rond acht uur ‘s avonds zou aankomen op Schiphol en jawel, dat klopte. Niet alleen Yvonne houdt zich bezig met de ontwikkelen van het (ex-)koppel, er zijn dagelijks veel meer ‘juicekanalen’ met informatie en roddels over het stel.

Volgens Yvonne heeft André Sarah na aankomst op Schiphol gebeld via FaceTime om de relatie te verbreken.

Zie de foto die Yvonne vanmiddag op haar Instagram Story plaatste:

andre hazes juice
Bron: @lifeofyvonne

Ook Fawry en René van RUMAG praten in de Roddelloog over het koppel en bevestigen officeel de break-up. De video staat nog niet online maar Fawry postte vandaag een Instagram Story mét een preview.

Rumag
Bron: Instagram @fawrynotsawry

Wat denk jij? Is het nu echt over en uit?